Merhum oyuncu Kemal Sunal’ın anıları bir bir gün yüzüne çıkıyor! Eşi Gül Sunal'dan sürpriz...

Yeşilçam'ın efsanelerinden olan merhum oyuncu Kemal Sunal'ın hatıraları gün yüzüne çıkacak. Sunal’ın ailesi, sanatçının kişisel arşivini, sevenleriyle paylaşmaya hazırlanıyor.

Merhum oyuncu Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal YouTube kanalında, “Kemal Hadi Gel Bi Kahve İçelim” programında Sunal’ın hatıralarını ve yer yer yaşamından kesitleri sunacak. Programın içeriği ile ilgili konuşan Sunal,

“Bunun bizim Kemal’e, sevenlerine, gelecek nesillere, Türk sinemasının bir dönemini inceleyen akademisyenlere borcumuz olduğunu düşünüyoruz. Kemal gülmeyi de güldürmeyi de severdi. Biz de anıları paylaşırken bazen hüzünlensek de daha çok gülmeyi seçtik” dedi.

Yeşilçam'ın unutulmaz usta oyuncularından olan Kemal Sunal'ın vefatının 21’inci yılına özel anma töreni gerçekleştirilecek. Sunal, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 12.00’de, Zincirlikuyu Kabristanı’nda dua ile hatırlanacak.

Seksenler'in Fehmi babası Rasim Öztekin hakkındaki duygulandıran gerçek: Doyamadan gitti...

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler'in Fehmi babası Rasim Öztekin hakkındaki duygulandıran gerçek: Doyamadan gitti...

BİR YORUM YAPIN 1

gurbetci 2 yıl önce

kemal abi gibileri bundan sonra az gelir memleketin insanlari artik gulemiyor ama aslinda bu filimlerinde cahil kalmanin ne kadar da geride kalmisiz onlari anlatiyor eger bugun onun filimlerinin içerigini anlayabilseydik dahada guçlu bir turkiye olurdu ama biz yinede bildigimizi yapiyor uz ruhu sadolsun .

Toplam 1 beğeni