Zonguldak Devrekli Mesut Özil'in vazgeçilmez üçlüsü! Akrabaları kargoyla bile yolluyor...

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'in geleneksel lezzetleri çok sevdiği ortaya çıktı. Zonguldak Devrek'teki akrabaları, Fenerbahçeli Mesut Özil'in en sevdiği üç lezzeti açıkladı. İşte Mesut Özil'in vazgeçilmez üçlüsü...

Futbolu kadar mütevazılığı ile de konuşulan Mesut Özil, hamur işleri ve tatlıları çok seviyor. Zonguldak Devrekli olan Özil bu sene pandemiden ötürü gidemese de, her yıl mutlaka akrabalarını ziyaret etmek için memleketine gidiyor. 

mesut özil beyaz baklava ve gömeç tutkunu

mesut özil beyaz baklava ve gömeç tutkunu

Akrabaları, ünlü futbolcunun Devrek'e gelince beyaz baklava, cevizli kömeç ve Devrek simidinden yemeden ayrılmadığını söylüyor. Hatta bu lezzetleri bazen Özil'e kargo ile gönderiyorlarmış.

zonguldak beyaz baklava ve gömeç

zonguldak beyaz baklava ve gömeç

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ı kahreden ölüm!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan'ı kahreden ölüm!
Kuruluş Osman ekibi sezon finalinden sonra soluğu Çeçenistan'da aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kuruluş Osman ekibi sezon finalinden sonra soluğu Çeçenistan'da aldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Yılmaz Tıska 2 yıl önce

Mesuta lafım yok ancak ona hamur işi yapıp kargoyla yollayanlara deselerki aç var açıkta olan var onlara gönderelim deseler burun kıvırırlar demi,,, çünkü mesuta yalakalık yapacaklar belki mesutta onlara bir gün kıyak çeker bumuduyla yalakalık diz boyu olmuş be aslanım.

suphi 2 yıl önce

gereksiz filistin muhabbetine kariyerini karartttı

İsmail 2 yıl önce

Fenerbahceli degilim Galatasarayliyim ama bu mesutun türkiyeye gelmesine cok sevindim insallahta Fenerbahcede cok basarilida olur insanligiyla kaliteli bir insan umarim almanlarin yaptigi gibi onu dislamaz bizim milletimiz

Toplam 8 beğeni