Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'ın kızı Miray mezun oldu!

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'ın kızı Miray, liseyi bitirdi. Serttaş, kızını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Her fırsatta çocuklarıyla gurur duyduğunu söyleyen Bülent Serttaş kızının mezuniyetiyle büyük sevinç yaşadı. Eşiyle birlikte kızının mezuniyet törenine katılan Serttaş, kızını tebrik edip, başarılarının devamı diledi.

Sosyal medya hesabından törene ait fotoğrafları paylaşan ünlü şarkıcı altına, 'Canımın yarısı Miray’ım. Okul hayatında aldığın iftihar, takdir ve onur belgeleri, tüm yaşamın boyunca seninle birlikte olsun kızım! I Love you...' mesajını yazdı.

Lise okuduğu dönemde yardım projelerinde yer alan Miray Serttaş, kendi tasarladığı tişörtlerin gelirini Elazığ'da bir okula bağışlamıştı.

Selvi Serttaş ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcının Miray adında bir kızı Emir ve Bahadır adında iki oğlu var.

Hollywood yıldızı Robert Downey Jr'in şaşırtan yatırım açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Robert Downey Jr'in şaşırtan yatırım açıklaması!
Çıraklık yapan karga izleyenleri güldürüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Çıraklık yapan karga izleyenleri güldürüyor!
Nuri Alço, "Arama herkesle mesafe koydum"

İLİŞKİLİ HABER

Nuri Alço, "Arama herkesle mesafe koydum"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0