Oyuncu Tolgahan Sayışman artık yapımcı!

Kurduğu yapım şirketinin ilk projesi kolları sıvayan oyuncu Tolgahan Sayışman, 'Sınır' dizisi hakkında konuşurken, "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna da cevapladı.

Japon uyarlaması iki sezonluk mini dizi olacak 'Sınır' adlı yeni projesi için oyuncu kadrosuyla önceki gün Rumelihisarı'nda bir mekanda görüşen Tolgahan Sayışman, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bundan sonra kariyerine ağırlıklı olarak yapımcı olarak devam edeceğinin altını çizen oyuncu, "Tekrardan ekranlara gelmem için çok önemli ve içime sinen bir proje olması lazım. Onun dışında yapımcılığa daha çok ağırlık vereceğim" dedi. 

Drama ve gerilim türünde bir proje olacağını belirten Sayışman, "Japonya'nın ödüllü bir yapımı. Çok içime sinen bir proje, güzel bir çıkacağından şüphem yok. Çekimlere en kısa sürede başlıyoruz" şeklinde konuştu.

"AMAN BU SORUYU ALMEDA DUYMASIN" 

İkinci çocuklarını geçtiğimiz günlerde kucağına alan Sayışman, "İşler dışında bol bol gaz çıkarıyoruz. Nasıl tarif edileceğini anlatamayacağım bir duygu" dedi. "Üçüncü çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna 39 yaşındaki oyuncu, "Bu soruyu aman Almeda'ya sormayın. Hele ki bu aralar" diyerek, espri yaptı.

Oyuncu Taner Ölmez'in annesi görenleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Taner Ölmez'in annesi görenleri şaşırttı!
İbrahim Büyükak baba oldu! İşle oğlu Aslan ile ilk paylaşım...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak baba oldu! İşle oğlu Aslan ile ilk paylaşım...
Tolgahan Sayışman bu kez kamera önünde değil arkasında

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman bu kez kamera önünde değil arkasında
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0