Ünlü isimler tek tek istismarcılarını ifşa ediyor! Seray Kaya ve Hafsanur Sancaktutan...

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan ve Seray Kaya Türkiye'nin gündemine oturan Elmalı davasındaki mağdur çocukların yaşadıklarından sonra kendisiyle ilgili şok bir itirafta bulundu.

Çocuklara karşı cinsel istismarın ardından kadınlar da yaşadıkları cinsel istismar olaylarını paylaşarak, güç topladı. Avukat Feyza Altun yaptığı paylaşımda cinsel istismara uğradığını belirtirken, ardından oyuncu Seray Kaya ve meslektaşı Hafsanur Sancaktutan da cinsel istismara uğradıklarını söyledi. 

"ARKADAŞIMIN BABASI TARAFINDAN"

Oyuncu Seray Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Ben de çocuktum. Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum. Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım cinsel istismarın suçlusu ben değilim. Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, sesini duyuramayan istismara uğrayan çocuklar için ses olmaya devam edeceğim."

"DEDEM TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADIM"

Hafsanur Sancaktutan (21),kendisiyle ilgili şok bir itirafta bulundu. Sancaktutan, "İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum." dedi.

İbrahim Büyükak baba oldu! İşle oğlu Aslan ile ilk paylaşım...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak baba oldu! İşle oğlu Aslan ile ilk paylaşım...
Ünlü sunucu Cansu Canan’ın annelik sevinci!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sunucu Cansu Canan’ın annelik sevinci!
Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa'ya protez tırnak takıldı

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa'ya protez tırnak takıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0