Ayşegül Çınar Özel Harekat Polisleri tarafından gözaltına alındı

İstanbul Beyoğlu’nda gittikleri eğlence mekanında yakın arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile birlikte olay çıkarınca gözaltına alınan Oyuncu Ayşegül Çınar'ın polis memuruna kafa attığı, polisleri “Teker teker sizi vurduracağım" diye tehdit ettiği ileri sürüldü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyuncu Ayşegül Çınar'ın eski arkadaşı Furkan Çalıkoğlu, Beyoğlu'nda bir mekanda 7'si polis olmak üzere 12 kişiyi bıçakla yaraladı. Olay yerine gelen Özel Harekat Polisleri, Çalıkoğlu ile birlikte o anda mekanda bulunan Ayşegül Çınar'ı da gözaltına aldı. O ana ait görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

Olay gece saat 03.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre Çınar ile Çalıkoğlu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Olaya müdahale eden mekan çalışanları, Çalıkoğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğradılar.

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polislere de direnen Çalıkoğlu, 5'i sivil olmak üzere 7 polis memuruna da bıçakla saldırdı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olay yerine gelen Özel Harekat Polisleri de Çınar ile Çalıkoğlu'nu gözaltına alarak Karaköy Polis Merkezi'ne götürdü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çınar, 'Benim işim söz konusu, mekanda biz saldırıya uğradık. Beyefendi kaçtı. Bizi şu an alıkoyuyorlar.' dedi.

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın haklı sitemine hayranlarından büyük destek geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın haklı sitemine hayranlarından büyük destek geldi!
Sanatçı İzzet Yıldızhan en büyük hedefini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı İzzet Yıldızhan en büyük hedefini açıkladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0