Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden Fahriye Evcen'li ilk fragman yayınlandı!

Oğlu Karan'a hamile kaldıktan sonra setlere ara veren Fahriye Evcen'in yeni işi belli oldu. Adeta "Dönüşüm muhteşem olacak" diyen Fahriye Evcen Alparslan dizisinde oynayacak. Oyuncu Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'e yeni dizisinde destek verdiğini açıkladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT 1'in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'dan 2. fragman yayınlandı. Uyanış Büyük Selçuklu devamı niteliğinde olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen başrollerde yer alıyor.

Dizide Akça Hatun'u canlandıracak olan Fahriye Evcen de yeni rolüyle, fragmanda ilk defa seyirci karşısına çıktı.

SET ÇALIŞMALARINA BAŞLADI!

35 yaşındaki oyuncu Fahriye Evcen, 3 yılın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Uzun süredir ekranlardan uzak duran oyuncu oğlu Karan'ın 2 yaşını doldurmasıyla tekliflere sıcak bakmaya başladı. Evcen, yapımcı Emre Konuk'un Uyanış Büyük Selçuklu'nun öncesini anlatacak Sultan Alparslan dizisinde yer alacak.

 Yeni sezonda TRT1’de ekrana gelecek olan Alparslan dizisinde Akça Hatun karakterine hayat verecek Fahriye Evcen’de çekimler öncesinde at binme ve aksiyon derslerine başladı.

İŞTE SETTEN İLK KARELER:

SIKI KAMPA GİRDİ!

fahriye evcen ve barış arduç partner oldu

fahriye evcen ve barış arduç partner oldu

Teklifi kabul eden oyuncu ailesiyle tatile çıktı. Bayram'dan sonraki hafta ise oyuncu sıkı bir eğitime başlayacak. Akça Hatun karakterini oynayacak olan oyuncunun at binme at üstünde ok atma, kılıç tutuma dersleri görecek.

mehmet özgür ve fahriye evcen aynı dizi de

mehmet özgür ve fahriye evcen aynı dizi de

Oyuncu Hollywood yıldızlarını eğiten Nomad isimli bir ekip tarafından eğitilecek. Başrolünü Barış Arduç ile paylaşacak olan Evcen'e daha önce Çalıkuşun'da beraber tol aldığı Mehmet Özgür ve Mim Kemal Öke eşlik edecek. 

Yılmaz Erdoğan'dan nefes kesen gerilim!

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Erdoğan'dan nefes kesen gerilim!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

SULTAN 2 yıl önce

artistligin lüzümü yok her kez işini adam gibi yapmalı bakışlarını ve tavırlarını düzeltmeli çinsilik ve sinsilige yer olmamalı bu DİZİLERDE ADAM GİBİ HERKEZ İŞİNİ YAPSIN bizden demesi

Vatandaş 2 yıl önce

Arkadaş bu aile ile ömür boyu dizilerde oynar anlaşması mı yapıldı? Her dizide ya kendisi ya kocası. Bu tarih dizisi izliyordum bunlar yüzünden onu bile izlemiyorum artık. Bıktık aynı insanlardan. Bir sürü bu işin okulunu okumuş kişi var. Zaten tarihide yalan yanlış anlatıyor diziler. O yüzden yaşasın Spor kanalları

Toplam 4 beğeni

Fatma Nur 2 yıl önce

ben de katılıyorum dizinin ruhuna uymayan manken kadınlar çıkmasın. sanki normal aşk filmi gibi

Toplam 6 beğeni

tasvip etmiyorum 2 yıl önce

Osmanlı Selçuklu dizilerinde aslına uygun olmayan açık saçık giyinişli kadınlar yüzünden izleyen çok. sanki manken filimleri. aşk konusu baskın bizim ejdadımkzın kadınları tesettür ü düzgün ve edepli idi.

Toplam 9 beğeni

Ahmet 2 yıl önce

Yazık çok yazık...

Toplam 14 beğeni

Yunus 2 yıl önce

Eğer Omanlı filmi oynatılıyorsa Osmanlı kadınları bulun.herkes kendi katında değerlidir.

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun