Sunucu Nur Tuğba Namlı çocukluğunda yaşadığı tacizi gözyaşlarına boğularak anlattı!

'Neler Oluyor Hayatta' programının sunuculuğunu Hakan Ural ile beraber yapan Nur Tuğba Namlı, küçükken yaşadığı taciz olayını hatırlayınca gözyaşlarına engel olamadı.

Çocukluğunda yaşadığı travmayı hatırlayarak kötü olan sunucu Nur Tuğba Namlı, 'Neler Oluyor Hayatta' programında gözyaşlarını engelleyemedi. Türkiye’yi ayağa kaldıran Elmalı davasından sonra ünlü isimler de çocukken maruz kaldıkları tacizi anlattı.

SÖZLER BOĞAZINDA DÜĞÜMLENDİ

Haberin yayına verilmesinden sonra Namlı, "Umarım annem izlemiyordur" sözlerinden sonra gözyaşlarına boğuldu "Bir şey söylemek istiyorum" diyen Namlı’nın sözleri boğazında düğümlendi ve travmaya karşı “Ben susmadım” dedi.

Ünlü sunucu, "Benim yaşadığım bu yaşanan olaylarla kıyaslanmayacak bir durumdu” diyerek, kurstaki öğretmeninin tacizine maruz kaldığından bahsetti.

“Anında fark ettiğimde engellediğim, durdurduğum ve kendimi koruduğum bir olaydı” diyen Namlı, "Susmamak, paylaşmak, anlatmak gerekiyor. Susmayın” diyerek tüm halka seslendi.

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un iç kanama geçirdiği iddia edildi

İLİŞKİLİ HABER

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un iç kanama geçirdiği iddia edildi
Melisa Döngel'in başına gelen talihsiz kaza! Kolu kırıldı...

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Döngel'in başına gelen talihsiz kaza! Kolu kırıldı...

BİR YORUM YAPIN 1

Bünyamin Öztürk 2 yıl önce

Bizim milletimiz hep sonuçlarla ilgilenir, peki sebeplerden ne haber? O sapıkları, dayatılan ve özendirilen hangi hayat tarzı üretti acaba bunu da hiç sorguladınız mı?