Sunucu Esra Erol kocası Ali Özbir'le aşk pozu verdi! Beğeni yağdı

Atv ekranlarının başarılı sunucusu Esra Erol, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV'de yayınlanan "Esra Erol'da" adlı programının sezon finali yapmasıyla ünlü sunucu, soluğu tatilde aldı. Erol, önceki gün eşi Ali Özbir ve iki oğluyla Yalıkavak'ta keyif yaparken görüntülendi. 2010 yılında uzun yıllardır birlikte olduğu Ali Özbir ile nikah masasına oturan Esra Erol'un, İdris Ali ve Ömer adında iki oğlu bulunuyor.

Ailesiyle birlikte çıktığı tatilden mutlu pozlarını paylaşan Esra Erol'un, programdaki o sert halinden eser yok. Eşi ve çocuklarıyla tatile çıkan Esra Erol, sosyal medyadaki fotoğraflarıyla takipçilerinin beğenisini topladı.

 

ROMANTİK KUTLAMA!

Ünlü sunucu, Instagram hesabında mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ali Özbir'in yeni yaşına özel bir paylaşımda bulundu. Aile fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan Erol, paylaşımının altına düştüğü romantik notla ise "Maşallah" dedirtti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım kısa süre içinde gündem oldu. Erol paylaşımın altına;

"Bilirim ki sen varsın.
Bilirsin ki ben varım.
Seninle bir ömür nice yıllara.
İyi ki doğdun sevgilim."

notunu düştü. İşte Esra Erol'un romantik paylaşımı…

Tuba Büyüküstün'den hayranlarını üzen paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün'den hayranlarını üzen paylaşım!
Usta isim Zerrin Özer'i görenler tanıyamadı! Yeni imajı...

İLİŞKİLİ HABER

Usta isim Zerrin Özer'i görenler tanıyamadı! Yeni imajı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Gül 2 yıl önce

Çok güzel her zaman hayranıyım maşallah demek istiyoyim