Chris Hemsworth, Thor olabilmek için bakın ne yapıyor!

Marvel Sinematik Evreni’nde Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth’ün uzun yıllardır antrenörlüğünü yapan Luke Zocchi ve dublörü Bobby Holand Hanton, oyuncunun “Thor” olmak için neler yaptığını Page Six’e anlattı.

Şimşek Tanrısı Thor karakteriyle dünya çapında büyük bir üne kavuşan Chris Hemsworth, uzun ve yorucu antremanlar ve doğru beslenme ile Thor olmanın hakkını veriyor. 13 filmde Hemsworth’e dublörlük yapan Bobby Holland Hanton ünlü oyuncu için “İşini çok ama çok ciddiye alıyor ve vücudunun aldığı şekil olağanüstü. Bu hedefleri gerçekleştirmek için gerçek bir süreç söz konusuydu. Sanırım son 10 yılda bunu yapmanın yollarını bulmayı başardık" ifadelerini kullandı.

İŞİN SIRRI: TUTARLILIK

Chris Hemsworth ile 8 yaşından beri arkadaş olan Zocchi ise her şeyin tutarlılık, sıkı çalışma ve doğru beslenme ile ilgili olduğunu vurgularken “Thor gibi filmlere hazırlanmaya başladığımızda besinlerde büyük bir artış oldu. Günde 6 veya 8 öğün yiyordu. Mevcut kas kütlesini sağlayabilmek için binlerce kaloriye ihtiyaç duyuyor" dedi.


İKİ SAATTE BİR 450 KALORİ ALIYOR

Zocchi, Avustralyalı yıldızın büyük porsiyonlar yediğinde çok şişkin hissettiğini ve bundan dolayı öğünleri 450 kalorilik 8 parçaya böldüklerini belirtti. Her iki saatte bir 450 kalorilik bir beslenme programı uyguladıklarının da altını çizdi.


Oyuncunun kişisel antrenörü konuşmasında şu cümlelere de yer verdi: “Günde biftek, tavuk, balık veya beyaz pirinçli tatlı patates gibi besinlerin yer aldığı birkaç büyük öğün yerken diğer öğünlerde protein içecekleri gibi daha küçük öğünler tüketiyor.”


Ünlü oyuncu antreman olarak ise boks, fitness ve ağırlık çalışması gibi farklı rutinleri uyguluyor. Yakın zamanda Instagram hesabından paylaşım yapan 37 yaşındaki oyuncu, şu ana kadarki en güçlü halinde olduğundan bahsetmişti.

Erkan Petekkaya'nın oğlu kocaman oldu! Cano'ya beğeni yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya'nın oğlu kocaman oldu! Cano'ya beğeni yağdı
Oyuncu Mert Fırat ile eşi İdil Fırat pazar alışverişine çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Mert Fırat ile eşi İdil Fırat pazar alışverişine çıktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0