Funda Arar ve Kubat müzikseverlerle buluştu!

Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla, Bodrum’daki tatilciler müziğe doydu. Geçtiğimiz akşam Yalıkavak Günay’da sahne alan Funda Arar ve Kubat, müzikseverlerle buluştu.

Yalıkavak Günay Retaurant’ta sahne alan Funda Arar ve Kubat, aylar sonra ilk defa hayranlarına müzikal bir şölen yaşattı. 


Ünlü şarkıcı Funda Arar hayranlarına “Sizlerle birlikte şarkılar söylemeyi çok özledim. Bu gece bir buçuk senenin acısını çıkartacağız” dedi. Ünlü sanatçının bu sözleri alkışlarla karşılanırken, tatilciler konser sırasında keyifli zamanlar geçirdi.


Aynı akşam dört aylık hamile olan Bengü’de sahnedeydi. Sanatçı hamileliğin müziğe engel olamayacağını vurgularcasına “Doğuma kadar sahnelerdeyim" dedi.

Fahriye Evcen dönemin en çok kazananı oldu! Aldığı fiyatlar dudak uçuklattı...

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen dönemin en çok kazananı oldu! Aldığı fiyatlar dudak uçuklattı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0