Ceyda Düvenci ev halini paylaştı sosyal medya çalkalandı! Doğal güzelliğine övgüler yağdı…

Oyuncu Ceyda Düvenci son zamanlarda Instagramı aktif kullanmaya başladı. Son olarak ev halini paylaşan Düvenci'ye sevenleri övgü dolu sözler söyledi.

Uzun zamandır ekranlarda olmayan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 2015 yılında evlenmişti. Ceyda Düvenci Instagram'dan yaptığı paylaşımla büyük beğeni topladı.

Ceyda düvenci ev pozu

Ceyda düvenci ev pozu

Güzel oyuncu sosyal medyaya hakim ve oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Çocuklarıyla birlikte sürekli paylaşım yapan Düvenci doğal halini paylaştı.

43 yaşındaki oyuncunun yaptığı paylaşımın altına: 'O zaman filtresiz duygularla, filtresiz samimiyetle, filtresiz bir ev hali' notunu da düşmeyi ihmal etmedi.

Kraliçe II. Elizabeth'ten Alman Başkanı Angela Merkel'e özle hediye!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth'ten Alman Başkanı Angela Merkel'e özle hediye!
MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'dan yarışmacıya sürpriz teklif!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'dan yarışmacıya sürpriz teklif!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0