Öykü Gürman'dan bir reklam bir de sinema filmi

Oynadığı dizilerle adından söz ettiren başarılı oyuncu Öykü Gürman iki projede yer alacak.

Hem şarkıcı hem de oyuncu olan Öykü Gürman son olarak Sen Anlat Karadeniz'de oynamıştı. Başarılı performansı sayesinde yeni projelere imza atan Çelik hayranlarını heyecanlandırdı.

öykü çelik yeni proje

öykü çelik yeni proje

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Başarılı isim Gürman, bir meyve suyu markasının yüzü oldu. Reklam temmuz ayı içinde yayında olacak.

Öte yandan Öykü Gürman bayram sonrası Uğur Yağcıoğlu'nun Aşkın Ömrü adlı sinema filminde İlker Aksum'la başrol oynayacak.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0