Britney Spears'ın 25 yıllık menajeri Larry Rudolph ile yolları ayrıldı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears’in emekli olmayı düşündüğünü belirtmesi üzerine şarkıcının 25 yıldır menajerliğini üstlenen Larry Rudolph, görevini bıraktığını açıkladı.

BRİTNEY SPEARS ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR!

Uzun süredir zor zamanlar geçiren Britney Spears, babası Jamie Spears’ın vasiliğinden kurtulmak için büyük bir çaba sarf ediyor. Babasıyla yaşadığı sorunu çözmek için adalete başvuran dünya starı, geçtiğimiz hafta Los Angeles mahkemesinde babasının kölesi haline geldiğini belirtmişti. 

Britney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!İLİŞKİLİ HABERBritney Spears mahkemede feryat etti: Hayatımı geri istiyorum!

BRİTNEY CEPHESİNDE SULAR DURULMUYOR!

39 yaşındaki şarkıcının babasıyla arasındaki hukuk mücadelesi sürerken, Spears’ın 25 yıldır menajerliğini yürüten Larry Rudolph’dan da şaşırtıcı bir hamle geldi.
Miley Cyrus, Pitbull ve Aerosmith gibi dünya yıldızlarının da menajerliğini yürüten Rudolph, 25 yıldır Britney Spears’la çalışıyordu.

İSTİFA NEDENİ ŞAŞIRTTI

90’lı yılların ortalarından beri Spears’la çalışan Rudolph, Britney'in babası Jamie Spears ve yardımcı vasisi Jodi Montgomery'ye istifa mektubunu verdi. Mektupta ise istifa nedenini şu şekilde açıkladı:
"Britney ve benim en son iletişim kurmamızın üzerinden iki buçuk yıldan fazla zaman geçti, bu süre zarfında süresiz olarak işine ara vermek istediğini düşündüğünü belirtmişti. Bugün erken saatlerde Britney'nin resmi olarak emekli olma niyetini dile getirdiğini farkına vardım. Menajeri olarak, profesyonel hizmetlerime artık ihtiyaç duyulmadığı için ekibinden istifa etmenin Britney'nin çıkarına olduğuna inanıyorum."

"BAŞARDIKLARIMIZDAN GURURLUYUM"

Britney Spears ve babası Jamie Spears arasındaki dava sürecine dâhil olmadığını vurgulayan Rudolph, Britney ile birlikte 25 yıl boyunca başardıklarından inanılmaz derecede gurur duyduğunu belirtti.

“HER ZAMAN YANINDAYIM”

Rudolph, her zaman Britney’in yanında olacağını ve bir ömür boyu mutluluk dilediğini belirten sözleriyle mektubunu sonlandırdı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0