Sertab Erener'den skandal sözler: Artık çocuk doğurmamamız gerekiyor!

Şarkıcı Sertab Erener "Artık çocuk doğurmamamız, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bile bizden daha az ürüyor olabilir" ifadelerini kullandı. Erener'in skandal sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Sertab Erener, Muğla'nın Bodrum ilçesinde temizlik hizmetlerinde yapılacak çalışmalarının tanıtıldığı toplantıya katıldı.

sertab erenerden skandal sözler

sertab erenerden skandal sözler

Etkinlikte konuşmacı olan şarkıcının çocuk sahibi olmakla ilgili skandal sözleri herkesi şaşırttı.

sertab erenere tepki

sertab erenere tepki

"FARELERDEN BETER OLDUK"

Artık çocuk doğurmaya ara verilmesi gerektiğini belirten şarkıcı, "Ben her gün yola çıktığımda sağa sola bakmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok acıklı. En temel sorunumuz da kalabalığız, milyarlarca insanız ve artık çocuk doğurmamamız gerekiyor. Biraz duralım gerçekten, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bizden az ürüyor olabilirler." dedi.

"NEFRET SÖYLEMİ HADSİZCE"

Şarkıcının konu hakkında söyledikleri etkinliğe katılan vatandaşların tepkisini çekti. Erener'in fare benzetmesine sinirlenen vatandaşlar, "Öfkesini çocuk sahibi insanlardan çıkarmasını anlayamadık. Bu nefret söylemi çok yersiz ve hadsizce" diyerek tepki gösterdi.

Tarihi efsane için büyük yatırım! Barbaroslar'ın gemileri için aylarca süren inşaat

İLİŞKİLİ HABER

Tarihi efsane için büyük yatırım! Barbaroslar'ın gemileri için aylarca süren inşaat
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 155

Sawans 2 yıl önce

Kendisi çocuk sahibi olamamış bir zavallın serzenişinden başka bir şey değil. O Sıfatıyla insanları farelere benzetmesi çok normal zira Allah yüzünden nurunu kaldırmış. Acınası sefil hali ağzına vurmuş. Böyle gündemden düşmüş zavallın tekrar gündeme gelmek için yaptıkları aşağılık oyunlar bunlar.

68 Aksaray 2 yıl önce

Sen neden doğdun o vakit

ismailbey 2 yıl önce

hangi akla hizmet ediyorsun sen sosyal bilimci ekonomist misin ? yoksa sanatcı mısın.... aklını kendi adına kullan topluma değil haddini bil...

Toplam 4 beğeni

Mine Coşkun 2 yıl önce

Çocuk istismarının arttığı şu dönemde cirkinlesen insanlara çocuk doğurmak en doğrusu ama.sozun bittiği yer işte insandan bir emanet olmalı dünyaya

dadaş 2 yıl önce

mümkünse sen doğum yapma zaten senden cıkacak olanda senden beter olur o yuzden sen doğurma yahudi tohumu

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun