Sanat dünyasından ünlü isimler sahneyi şenlendirdi

Emir Ersoy’un “1977” adlı albümünde yer alan Sezen Aksu şarkılarını seslendiren ünlü kadın oyuncular, Bodrum’da yapılan kutlama gecesinde sahneyi şenlendirdi.

Piyanist, aranjör ve yapımcı olan Emir Ersoy, Türkiye’de Latin müzik üzerine yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyordu. Ersoy, bu kez de 1970’lerin müzik esintilerini günümüze taşımak için yeni bir çalışmaya adım attı. “1977” isimli proje albümüyle müzikseverlerle buluşan olan Ersoy’un albümde yer alan Sezen Aksu imzalı şarkıları 10 kadın oyuncu yorumladı. 


Sony Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan albümde Sezen Aksu şarkılarını Gülse Birsel, Aslı İnandık, Aslı Bekiroğlu, Gökçe Bahadır, Seda Bakan, Hande Subaşı ve Oya Başar gibi ünlü isimler seslendirdi. 


“1977” isimli albümün Bodrum’da yapılan kutlamasında Ersoy’a ünlü kadın oyuncular sahnede eşlik ederek keyifli anlara ortak oldular. 


Kutlama gecesine Oya Başar, Gülse Birsel, Aslı İnandık, Aslı Bekiroğlu ve Gökçe Bahadır katıldı. Divan Türkbükü’nde gerçekleşen gece de ünlü oyuncular, Emir Ersoy ile sahnede bir araya gelerek şarkıları canlı seslendirdi.


Rahmetli müzisyen Metin Ersoy’u anmayı ihmal etmeyen ünlü sanatçılar, Ersoy’un “Vakit Yok, Gemi Kalkıyor Artık” isimli unutulmaz şarkısını seslendirdi. 

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0