Tuvana Türkay: Ortaya çıkarın, mesleği bırakırım!

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, Women’s Style Türkiye dergisinin temmuz sayısına röportaj verdi. Yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkatleri üzerine toplayan Türkay, hakkında merak edilenleri anlattı.

“MÜZİK EN ÖNEMLİ DEĞERLERDEN BİRİ”

Rol aldığı dizi ve filmlerde oyunculuğunun yanı sıra söylediği şarkılarla da ön plana çıkan güzel oyuncu, “Müzik benim kendimi rehabilite edebildiğim, elimdeki en önemli değerlerden biri. Şarkı söylemeyi ve beste yapmayı çok seviyorum. Beni mutlu etmeye devam ettiği sürece de elbette üretmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

"SEVGİ HER ŞEYİ YAPTIRABİLİR"

30 yaşındaki oyuncu aşk ve sevginin kendisi için ne anlama geldiği sorusuna ise, "İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren sevgiye muhtaç bir canlı. Sevgi ile bir insana yaptıramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanırım. Gelin görün ki bu kıymetli ihtiyaç ile her an her saniye karşılaşamıyoruz." şeklinde cevap verdi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
“Çok uzun zamandır bu duyguyu unuttum. Ben hiç âşık oldum mu bunu bilmiyorum. Aşkın içinde hala derin anlamlar arıyorum ve karşılığını bulamıyorum. Ama sevince, benim bile kendime inanamadığım bir fedakârlığa ve şefkate bürünüyorum. Gözlerimden ateş çıkıyor sanki. Sevmek her olmazı mümkün kılıyor."

“EVİN ZİLİNİ SÖKTÜRDÜM!”

Uykudan uyandırılma konusunda hassas olduğunun altını çizen Tuvana Türkay, “Sırf bu sebeple evimin zili dahi yoktur, söktürdüm" dedi. 

“SABIRLI VE SAKİN BİRİYİM”

Konuşurken ölçülü olmak gerektiğine işaret eden oyuncu, "Lafını tartmadan konuşan insanlara karşı da son derece sert bir üslubum var" dedi ve “Ama sabırlı biriyim. Ve sakinim. Ortada tahammül edilmesi gereken bir şey varsa zaten yanlış yerdeyim demektir. Tahammül edemediğim herhangi bir şey olursa değiştirmeye çalışmadan hemen kesip atıyorum ve ruh sağlığım için uzaklaşıyorum" şeklinde sürdürdü.

“BU MESLEĞİ BIRAKIP, ÜLKEYİ TERKEDERİM!”

Estetiksiz fotoğrafları ile sosyal medya gündeminde çok konuşulan Tuvana Türkay, bu konuya açıklık getirdi ve şu sözlere yer verdi:
“19 yaşında, 68 kg, kırık burunlu, parası olmayan ve kendine bakmayı hiç bilmeyen bir kız ile 30 yaşında estetik mucizesi olarak nitelendirdiğiniz görsellerim..."


“Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Neden hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim. Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez.  Size göre yapılmayan yerim yok ki burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın. Ben bu mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim. Aradan geçmiş 11 yıl! E yeter be kardeşim! Bir de sayfa sahibinin de gerçekten doktor olması! Size gelip işlem yaptırsak, en çok bizi mi kayıracaktınız..."

Engin Akyürek'in başrolünde olduğu 'Yolun Açık Olsun' filminde Belfu Benian sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Akyürek'in başrolünde olduğu 'Yolun Açık Olsun' filminde Belfu Benian sürprizi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0