Ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan şaşırtan hamle! Ortalık karıştı...

Demet Akalın'dan sürpriz hamle! Akalın, Seda Sayan'ın sunuculuğunu üstlenmiş olduğu 'Gelinim Mutfakta' programına transfer oldu. Ortalık karıştı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Star TV'de ekrana gelen 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programı final yapmıştı. Bunun ardından Demet Akalın, bir süredir kavgalı olduğu Seda Sayan'ın sunuculuğunu bıraktığı 'Gelinim Mutfakta' programına dahil oldu. 

demet alişan

demet alişan

Seda Sayan ve Demet Akalın ikilisinin arasında gerginlik yaşanırken, sosyal medyadan da paylaşımlarla duygularını ifade ettiler. Demet Akalın "Cuma günü ekiple vedalaşırken 'Ben başlıyorum' diye mesaj attın... Beni bir daha seninle yanak yanağa göremezler..." şeklinde bir açıklamada bulundu. 

demet akalın

demet akalın

Bunun ardından, kimseyi işinden etmediğini ifade eden Seda Sayan, sosyal medyada paylaştığı videosunda, "50 kere söyledim, bir kez daha söyleyeceğim. Bir daha da sormasınlar. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam da. Bir daha konuşturmayın beni, anladınız mı?" diyerek suçlamaları reddetti. 

seda sayan

seda sayan

 

Tartışmaların büyümesinin ardından programın yapım şirketi Global Medya da açıklamada bulundu. Açıklamada: 

“Global medya tarafından Star TV için hazırlanan ve başarılı bir sezonun ardından final yapan ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programı sözleşmede öngörülmüş olduğu tarihte sona ermiştir. Her iki taraf da sözleşmenin gereğini eksiksiz bir şekilde yerine getirmiştir...” ifadelerini kullandı.

seda sayan

seda sayan

“Hemen akabinde de sayın Seda Sayan’a teklif götürülmüş ve yine Star TV’de yeni sezonda yayınlanmak üzere başka bir program için kendisiyle anlaşma sağlanmıştır. Dolayısıyla bir programın bitirilip diğer bir program için anlaşma yapılmasının birbiriyle ilintisi yoktur. Sözleşme süresi sonunda biten bir programın ardından başka bir program için görüşmelerin yapılması doğal bir süreçtir. Bu vesile ile Global Medya olarak değerli sanatçılarımız Demet Akalın ve Alişan’a bir kez daha teşekkür ediyor, Türkiye’nin sultanı Seda Sayan’a da ‘Hoş geldiniz’ diyoruz.”

global medya

global medya

Demet Akalın'ın bu olayların ardından 'Gelinim Mutfakta' programıyla anlaşarak 'Seda Sayan'a karşı bir misilleme yaptığı' konuşuldu. 

demet akalın

demet akalın

 

Hadise’den annesine 200 bin TL’lik tatil jesti!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise’den annesine 200 bin TL’lik tatil jesti!

BİR YORUM YAPIN 0