Matt Damon, 250 milyon dolara "hayır" dedi!

Hollywood’un sevilen isimlerinden Matt Damon, tüm zamanların yüksek gişe rakamına imza atan “Avatar” filmini reddetmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Independent Türkçe’nin haberine göre Amerikalı oyuncu Matt Damon, Avatar filmini reddetmesiyle büyük bir kayıp yaşadı.

HASILATIN YÜZDE 10’U TEKLİF EDİLDİ

Oscar ödüllü oyuncu, "Bana Avatar adında küçük bir film teklif edilmişti. James Cameron bana filmin yüzde 10'unu teklif etmişti. Tarihe geçeceğim… Daha fazla parayı reddeden bir aktörle bir daha asla karşılaşmayacaksınız" ifadelerini kullandı. 


“Avatar” tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmi olarak sinema tarihinde yer edindi. 2.8 milyar dolar hasılatla rekora ulaşan film hakkında ünlü oyuncu, “Biraz geçmişe gidelim. Benim kadar büyük bir parayı reddeden başka bir aktörle karşılaşmayacaksınız.” dedi.

“AHLAKİ BİR TERCİH YAPTIM”

Yetenekli aktör, “Avatarı” reddetmesinin bir nedeni olduğunu söyledi ve o dönem bir Jason Bourne filminde rol aldığını ve seriyi terk etmemek adına ahlaki bir tercih yaptığını vurguladı.

 

Şarkıcı Işın Karaca "file dönmüşsün" diyen takipçisine ateş püskürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Işın Karaca "file dönmüşsün" diyen takipçisine ateş püskürdü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kemal 2 yıl önce

Avarel miş la bu.

Ahmet 2 yıl önce

İçine oturmuş