Kırmızı Oda’nın Sadi’si dizi mi oluyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisi bu yılın en çok ses getiren yapımı olarak karşımıza çıktı. Kırmızı Oda dizisinde yer alan Sadi karakterinin hikâyesinin dizi olacağı iddiaları izleyicileri heyecanlandırdı.

Seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Kırmızı Oda dizisindeki Sadi karakterini, ünlü oyuncu Erkan Petekkaya canlandırdı. Petekkaya, geçtiğimiz günlerde memleketi Diyarbakır’da düzenlenen Film Günleri Festivali’nde yeni projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu, izleyicilerin yoğun bir bağ kurduğu Sadi karakterinin ayrı bir dizi olarak düşünüldüğünü ancak vazgeçildiğini söyledi. 

Erkan Petekkaya, konu hakkında TV100’e şu açıklamalarda bulundu:
 “Aslında onu dizi yapmak istedik biz, oynadığım rolü ama o yerinde güzeldi. Belki ileride onu sinema filmi yaparız. Şimdi ben başka bir iş yapacağım. Tadı damağımızda kalsın diye, güzeldi çünkü... Ben de çok eğlendim, seyirciler de eğlendi mutlu oldum, güzeldi yani.”

Kayapınar Film Günleri Festivali’nde ünlü oyuncuya “Yaşam Boyu Onur Ödülü” verildi. 

 

Müge Anlı'nın makyajsız hali ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın makyajsız hali ortaya çıktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 2 yıl önce

Acunn kestanenizi çizer. Nereye yapıyorsun telif ödemeden.