Ümmühan Çetin: ‘Onun bacaklarını değil yüreğinin güzelliğini sevdim’

Geçtiğimiz yıllarda Hakkari'de teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu iki bacağını kaybeden gazi Tarık Cür, Ümmühan Çetin ile hayatını birleştirdi. Tarık Cür, “Onu ömrüm boyunca seveceğim” derken eşi “Ben onun bacaklarını değil gönlünü, yüreğinin güzelliğini sevdim” dedi

Tekirdağ Saray'daki 41'inci Komando Tugay Komutan Yardımcılığı'nda görevde iken geçici görevle Hakkâri Derecik 3'üncü Komando Tabur Komutanlığı'na giden Uzman Çavuş Tarık Cür, 20 Temmuz 2019'da teröristler tarafından döşenen mayının infilak etmesi sonucu iki bacağını kaybetti. 

gazi tarık cür ümmühan çetin ile evlendi

gazi tarık cür ümmühan çetin ile evlendi

Tedavisinin ardından baba ocağı Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine dönen gazi Cür, geçtiğimiz aylarda Ümmühan Çetin ile nişanlandı. Çift, geçtiğimiz hafta Gaziantep'te yapılan kına gecesinin ardından düğünleri için hazırlık yapmaya başlamıştı. 

Tarık Cür, protez bacakları ve koltuk değneklerinin desteğiyle, eşiyle ilk danslarını yaptı. Çiftin nikâhlarını Kapaklı Belediye Başkanı Çetin kıydı. Çift için, Kapaklı'da şehir stadyumunda düğün merasimi düzenlendi. 

Bu güzel hikayeyi imzalarla taçlandıracaklarını ifade eden Çetin, “Bu sadece bir düğün değil. Bu düğün aynı zamanda, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara, bu ülkede kardeşi kardeşe düşürmeye çalışanlara bir mesajdır. Bu düğün, bu milletin ne pahasına olursa olsun şehidine de, gazisine de, tüm değerlerine nasıl birlik içerisinde sahip çıktığının bir delilidir ve bir nikahıdır” dedi.

Çetin, çift için hayırseverlerin de katkısıyla yaptırılacak olan evin kısa süre içinde temelinin atılacağını ve sonbaharda yeni evlerine taşınacaklarının müjdesini verdi. Çetin, o zamana kadar ise Tarık ve Ümmühan'ın geçici olarak kiralanan evde yaşayacağını ifade etti.

ÖMRÜM BOYUNCA SEVECEĞİM

Çok mutlu olduğunu belirten Tarık Cür, "Ümmühan beni hep sevdi. Bacaklarım olmasa da beni bırakmadı. Allah ondan bin kere razı olsun. Birlikte hayalimizi gerçekleştirdik. Çok güzel bir düğün hazırlandı. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Ömrüm boyunca eşimi hep seveceğim" dedi.

Hayalini kurduğu günün geldiğini ve çok mutlu olduğunu ifade eden Ümmühan, "Ben onun bacaklarını değil gönlünü, yüreğinin güzelliğini sevdim. Hep sevmeye de devam edeceğim. Çok güzel bir düğün merasimi ile hayatımızı birleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Emine Erdoğan'dan doğal eczaneye ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan doğal eczaneye ziyaret!
Mazhar Alanson, köyde domates topladı!

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson, köyde domates topladı!
Takipçisi Demet Akalın'ın gözünü döndürdü: Göreceğim sizi

İLİŞKİLİ HABER

Takipçisi Demet Akalın'ın gözünü döndürdü: Göreceğim sizi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

burhan 2 yıl önce

Allah razı olsun

... 2 yıl önce

Hayirli olsun Allah mesut etsin bir yastıkta kocasınlar ...

benden söylemesi 2 yıl önce

sana helal olsun bacım.

Hakkı An 2 yıl önce

Helal be kızım Bacak kol göz nakledilir de; KALP, SEVGİ, RUH, VİCDAN, ŞEREF, ONUR, HAYSİYET nakledilemez. Kol bacak göz vucut çürür de; SEVGİ ve SEVGİ cümlesine giren hiçbir şey yok olmaz. Senin sevginde YARADAN dan; tertemiz kalp aynana RABBİM den yansıyan. Helal olsun atana babana, mekanları cennet olsun, böyle bir evlat yetiştirmişler nesilden nesiler, sin de aynı babasına benzeyen ve Allah ın yarattığı gibi hiçbir eksiği olmayan ve sevdikleri için kol bacak gövedesinden vazgeçecek kadar seven en az 12 evlat yetiştirirsin inşaallah. hep böyle kal.

Fakir 2 yıl önce

Maşallah sevgi sadakat bir cevherdir.

Yorumların Tümünü Okuyun