Acun Ilıcalı'dan teklif aldı! Survivor ikincisi Poryraz'ın yeni projesi belli oldu

Survivor yarışmasından büyük bir çıkış yakalayan ve İsmail Balaban ile finale kalarak ikinci olan Yiğit Poyraz Exxen'de yayınlanacak olan dizide yer alacağı iddia edildi.

Survivor 2021'deki başarısıyla finale kalan ancak şampiyonluğu güreşçi İsmail Balaban'a kaptıran Yiğit Poyraz, oyunculuğa adım atmaya hazırlanıyor.

survivor poyraz leyla ile mecnun kadrosunda

survivor poyraz leyla ile mecnun kadrosunda

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Kulislerde konuşulanlara göre Yiğit Poyraz'ın Exxen'de yeniden izleyicisiyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde ekranlarda olacağı iddia ediliyor. Acun Ilıcalı'nın diziyle ilgili teklifine Yiğit Poyraz'ın sıcak baktığı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Takipçisi Demet Akalın'ın gözünü döndürdü: Göreceğim sizi

İLİŞKİLİ HABER

Takipçisi Demet Akalın'ın gözünü döndürdü: Göreceğim sizi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0