Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'ndan ayrılması hakkında ilk kez konuştu

TRT1'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Masumlar apartmanı dizisinin başrollerinde hayat verdiği İnci karakteri ile sevilen Farah Zeynep Abdullah, verdiği röportajda kadrodan ayrılmasıyla ilgili ilk kez konuştu.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın kadroya veda etmesi büyük ses getirirken yankıları devam ediyor. Ayşe Arman'a konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Abdullah, şunları söyledi:

'Aslında bir karakterin hikayede sonunun getirilmesinin neden bu kadar büyütüldüğünü anlayabilmiş değilim. Benim kariyerimle ilgili bir karar olabilir, senaryosal bir karar olabilir... Bu konuda üzerime gelinmesini hayretler içinde takip ettim. Çok daha ciddi dertlerimiz varken, bu meselenin bu kadar abartılması tuhaf değil mi?'

Açıklamalarına devam eden Abdullah, dizinin uzun çekim saatlerinden bahsederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: 'İnci'nin hikayesi açısından da gayet uzun bir zamanımız vardı ve bence tamamlandı. Ben de elimden geleni yaptım.

Beddua falan içeren yorumlar okudum. Neymiş? Diziden ayrılıyormuşum! Ayıp geliyor ya bana bu! Fikrini beyan etmek, 'Ya aşk olsun neden ayrıldın? Üzüldük' veya 'Kızdık' demek tamam da; hayatı, seyircinin elinde olan robotmuşum gibi, 'Allah belanı versin! Mahvettin diziyi!' yorumları çok fena... Sonuçta isteyerek içinde olduğum, severek oynadığım bir proje oldu benim için'

Jodie Turner Smith'e hırsızlık şoku! Cannes'te mücevherleri çalındı...

İLİŞKİLİ HABER

Jodie Turner Smith'e hırsızlık şoku! Cannes'te mücevherleri çalındı...
Şarkıcı Demet Sağıroğlu'na tepki yağdı! Skandal çıkış!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Demet Sağıroğlu'na tepki yağdı! Skandal çıkış!
Ezgi Mola Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılıyor mu?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0