“15/07 Şafak Vakti” oyuncularından şaşırtan itiraf! Hem çektik hem ağladık!

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında Türk milletinin destansı mücadelesini anlatan “15/07 Şafak Vakti” filmi 15 Temmuz’da beyaz perde de seyircilerle buluşacak.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteğiyle çekilen “15/07 Şafak Vakti” filmi son zamanların en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor. 


Film, 15 Temmuz hain darbe girişiminde darbecilere karşı muhteşem bir direniş sergileyen Türk milletinin mücadelesini konu alıyor. O geceyi yaşayan vatandaşların gerçek hikâyelerinden esinlenen filmde Erkan Petekkaya, Baran Bölükbaşı, Tugay Mercan, Aslıhan Karalar ve Hatice Sibel Aytan gibi ünlü isimler rol aldı. 


Önceki gün gerçekleştirilen basın toplantısında, usta isimler bir araya geldi ve filmin çekimleri sırasında yaşadıkları duyguları paylaştılar.


“HANGİ HALK TANKIN ALTINA YATAR”

“15/07 Şafak Vakti” filminde Çengelköy’de pastane işleten “Cevdet” isimli bir esnafı canlandıran Erkan Petekkaya, film hakkında hislerini şu şekilde ifade etti:
"Bu filmle Türk halkının bağımsızlığına toz kondurulamayacağını tüm dünyaya göstereceğiz. Böyle bir direniş, böyle bir halk dünyanın neresinde var? Hangi halk tankın altına yatar? Belgesel gibi, alıp kütüphaneme koyacağım bir film. Çekerken de izlerken de çok etkilendik, ağladık, tüylerimiz diken diken oldu. Her şeyi, halkın gözünden anlattık."

Ardından sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bütün ülke o gece çok ağır bir buhran yaşadık. Hâlâ tüylerim diken diken oluyor. Çok iyi bir film yaptık. Hem çektik, hem ağladık” diye konuştu.

“BU HİKÂYEYİ ANLATMAK GURUR VERİCİ”

22 yaşındaki genç oyuncu Aslıhan Karalar, Türk milletinin destansı mücadelesini anlattıklarını vurgularken, “Bu hikâyeyi anlatmak gurur verici, şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Yaşanılan olayları en iyi şekilde ifade etmeye çalıştık.” İfadelerini kullandı.

Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gören filmin gösterime girmesine günler kala, seyirciler filmi izlemeyi iple çekiyor.

Oyuncu Tuvana Türkay’ın yeni projesi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tuvana Türkay’ın yeni projesi belli oldu
Müge Boz ve Caner Erdeniz’in kızlarıyla çadır tatili!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Boz ve Caner Erdeniz’in kızlarıyla çadır tatili!
Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncusu Cemile Canyurt evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncusu Cemile Canyurt evlendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0