Ağrı'da sahneye çıktı! Mustafa Ceceli'den Kürtçe şarkılar...

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Ağrı'da ikincisi düzenlenen Balık Gölü Festivali'nde sahneye çıktı. Mustafa Ceceli, kendi bestelerinin yanı sıra Kürtçe şarkı söyleyerek kendisini dinlemeye gelenlerle düet yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Taşlıçay ilçesinde 2 bin 241 metre rakımı ile Türkiye'nin en yüksek gölü olma özelliğine sahip Balık Gölü'nde gerçekleşen konseri yaklaşık 10 bin kişi izledi. Pandemi nedeniyle uzun süredir sahneye çıkamayan Mustafa Ceceli ise konserde unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

PEŞ PEŞE KÜRTÇE ŞARKILAR OKUDU

Sevilen hitlerini seslendiren Ceceli, repertuarında ilk kez Kürtçe şarkılara da yer verdi. Ceceli'nin "Rındamın", "Dilber", "Hurik Hurik" adlı Kürtçe şarkılardaki performansı hayranlarından tam not aldı.

Kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla birlikte şarkı söyleyen Ceceli, bir ara dinleyicilerden zılgıt çekerek kendisine destek olmalarını istedi.

Seda Sayan photoshopu abartınca sosyal medyanın diline düştü! Takipçileri tanımakta zorlandı

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan photoshopu abartınca sosyal medyanın diline düştü! Takipçileri tanımakta zorlandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Turk 2 yıl önce

Zzaten sevmiyordum.artik nefret ediyorum

Yürekler 2 yıl önce

Harika söylemiş, ağzına sağlık Ceceli. Adammsınn

Ahmet 2 yıl önce

Ağzına yüreğine sağlık

adil 2 yıl önce

çözüm süreci yakında demek

ÖZALPLI 2 yıl önce

İşte bu ya şimdi bölündükmü birleştikmi Bizi hiç bir güç Allahın izniyle ayıramaz

Toplam 1 beğeni