İdris Nebi Taşkan'ın annesi görenleri hayran bıraktı!

Ekranların sevilen ismi İdris Nebi Taşkan’ın annesi sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Genç oyuncunun annesini görenler gözlerine inanamadı.

Eğlenceli konusuyla yoğun bir ilgi gören Baht Oyunu dizisi bu yazın en beğenilen romantik komedilerinden biri olmaya aday. Aytaç Şaşmaz, Cemre Baysel, Aslı Sümen gibi yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Baht Oyunu” dizisiyle ekranlara gelen İdris Nebi Taşkan “Rüzgar” karakterini canlandırıyor. 


Ünlü oyuncu İdris Nebi Taşkan, Instagram hesabı üzerinden annesi ile fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun annesi güzelliğiyle beğeni toplarken, kullanıcılar oyuncunun annesi olduğunu anlamakta zorlandılar.

“SORUNLU BİR AİLEYDİ”

Ünlü oyuncu daha öncesinde yaptığı bir açıklamada şu sözlere yer vermişti:
"Sorunlu bir aileydi. 11 yaşındayken boşandılar. Annem çok haksızlığa uğradı. Babamla küçüklüğümden beri fazla görüşmüyorum. Annem tek başına bize bakmak zorunda kaldı."

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0