Kanserle mücadele eden şarkıcı Şimal'den üzücü haber!

Kansere yakalandıktan sonra hızlıca tedavisine başlayan ve bir süre önce de kemoterapi tedavisini tamamlayan şarkıcı Şimal'den üzücü haber geldi.

10 Nisan'da meme kanseri teşhisi konulan ve hızlı şekilde tedavisine başlanan ünlü şarkıcı Şimal, 30 Haziran'da yaptığı açıklamada kemoterapi tedavisini sonlandırdığını ve konserlerine devam edebileceğini aktarmıştı. Akabinde Bodrum'a geçen ve konserlerine başlayan ünlü şarkıcıdan üzücü haber geldi.

Bodrum ve Çeşme'de bugün ve yarın iki ayrı konser vermesi beklenen sanatçının aniden değerlerinin düşmesi üzerine müdahale edildi. Menajeri Esat Kaba, hastane doktorlarının Şimal'in sağlık durumunun stabil olduğunu ve bir süre dinlenmesi gerektiğini söylediğinin altını çizdi.

Şarkıcı Şimal güzel haberi duyurdu: Kanseri yendimİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Şimal güzel haberi duyurdu: Kanseri yendim

3 AYDIR KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Şimal, yaklaşık 3 aydır meme kanseri tedavisi görüyordu. Geçen hafta pet raporu temiz çıkan şarkıcı konserlerine Bursa ve Eskişehir'den başlamıştı.

Ünlü oyuncu Russell Crowe 7 bin kişiyle aşı sırasına girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Russell Crowe 7 bin kişiyle aşı sırasına girdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

vay be arkadaş 2 yıl önce

ha şimdi ha sonra sonuç ölüyorsun ! kaçış yok kimse sanmasın ki sonsuz hayat yaşıyacaksınız!