Ece Seçkin ve Faruk Sabancı’nın boy farkı görenleri şok etti!

Ünlü Dj Faruk Sabancı ve şarkıcı Ece Seçkin, stüdyodan paylaştıkları fotoğraf ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Güzel şarkıcı Ece Seçkin ve Faruk Sabancı yeni bir proje hazırlığı için bir araya geldi. Şarkıcının sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, hayranlar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.


İkilinin arasındaki boy farkı dikkatlerden kaçmazken, Ece Seçkin takipçilerine "Sizce bu aşırı uyumlu ikilinin şarkısının ismi nedir?" şeklinde esprili bir soru yöneltti. Fotoğrafın altına ''selvi boylum, mor yazmalım'', "edi ile büdü", ''ben kısa değilim, siz çok uzunsunuz'', ''uzun lafın kısası'', uzun ince bir yoldayım'' gibi eğlenceli yorumlar geldi.

Eğlenceli paylaşım hayranlar tarafından binlerce beğeni aldı. Ece Seçkin'in boyu 1.55 iken Faruk Sabancı'nın boyu ise tam tamına 1.94!

Dünyaevine girmeye hazırlanan Ece Seçkin gelinliklerini hediye edeceğini açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaevine girmeye hazırlanan Ece Seçkin gelinliklerini hediye edeceğini açıkladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0