Emine Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı!

Emine Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya platformu Twitter’da paylaşım yaptı.

2016 yılında 15 Temmuz hain darbe girişimin üzerinden beş yıl geçti. Türk milletinin verdiği korkusuz mücadele ise hafızalara kazındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz dolayısıyla Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan paylaşımında, “Beş yıl önce bugün, Aziz Milletimiz, karanlık ve uzun bir gecenin semasını, elinden düşürmediği milyonlarca bayrağın ay yıldızıyla aydınlattı. Hain odakların kaba kuvvetinin, milli iradenin gücü karşısında bir hiç olduğunu gösterdi.” İfadelerini kullandı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye, demokrasinin ilkelerine ve bağımsızlığına sahip çıkmada ilelebet tek yürektir. Dualarımızı eksik etmediğimiz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize, büyük bir minnetle şükranlarımı sunuyorum.”

Sanat dünyasının ünlü isimleri 15 Temmuz'u unutmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Sanat dünyasının ünlü isimleri 15 Temmuz'u unutmadı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0