Şarkıcı Demet Akalın 10 yıllık çalışanı Hakan Günver ile davalık oldu!

10 yıldır konserlerindeki teknik işlerle ilgilenen Hakan Günver'in kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi olan Demet Akalın, bu haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

49 yaşındaki pop şarkıcı Demet Akalın, 10 yıldır beraber çalıştığı ve konserlerinin teknik işleriyle ilgilenen Hakan Günver'in aldığı borcu ödemediği gibi kendisine ağır hakaretlerde bulunduğunu iddia etti.

demet akalın dava

demet akalın dava

Hürriyet'te yer alan habere göre; Akalın'dan 50 bin TL borç alan Günver, borcunu ödemedi. Bununla kalmayan Günver, bir de şarkıcıyı tehdit etti. Ağır hakaretler içeren mesajlar atan Günver'in paylaşımlarını alan Akalın,  soluğu savcılıkta aldı.

demet akalın çalışanı

demet akalın çalışanı

Şikayetçi olan Akalın'ın avukatı "Demet Akalın hakkında ‘ekibin parasında gözü olan bir zihniyet’ diyerek gerçek dışı hakaretlerde ve iftiralarda bulunmuştur. Mesajları çirkin bir şekilde çarpıtan Hakan Günver’in bu eylemi nedeniyle Demet Akalın’ın şöhretine ağır saldırılar gerçekleşirmiştir. Bu nedenle Günver’den şikayetçiyiz" sözleriyle yaşanılan olayı ve davayı anlattı. 

 

Genç oyuncu Alperen Duymaz'a ne oldu? Hayranlarından kayıp ilanı...

İLİŞKİLİ HABER

Genç oyuncu Alperen Duymaz'a ne oldu? Hayranlarından kayıp ilanı...

BİR YORUM YAPIN 0