Cengiz Bozkurt'tan Leyla ile Mecnun paylaşımı!

Son olarak Leyla ile Mecnun dizisinin Erdal Bakkal'ı Cengiz Bozkurt setten bir kareyi paylaştı. Görenler geçmişe giderek binlerce beğeni yağdırdı.

TRT 1'de 2011-2013 yılları arasında yayınlanan absürt komedi türündeki 'Leyla ile Mecnun', sekiz yıl önce sona ermesine rağmen Türkiye'de en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin takipçileri, yeni bölümleri dört gözle beklemeye başladı.

Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Osman Sonant'ın paylaştığı dizinin yeniden çekileceği ve Exxen'de yayınlanacağı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

"HİSLER SEKİZ YIL ÖNCE BIRAKILDIĞI GİBİ"

Şimdilerde çekimleri devam eden 'Leyla ile Mecnun'un setinden yeni kare dizide 'Erdal Bakkal'a hayat veren Cengiz Bozkurt'tan geldi.

Rol arkadaşları Ali Atay ve Serkan Keskin'le poz veren Bozkurt, paylaşımına; "Yeni baggaldayız ama her şey aynı. Hisler 8 yıl önce bırakıldığı gibi. Tek derdimiz sıccah, onun dışında eğleniyoruz" notunu düştü. Paylaşıma rekor beğeni geldi.

Rusya'da iki kadın uçurumun kenarındaki salıncaktan düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Rusya'da iki kadın uçurumun kenarındaki salıncaktan düştü!
Ahu Tuğba kızının lüks otomobilini çöpe attı!

İLİŞKİLİ HABER

Ahu Tuğba kızının lüks otomobilini çöpe attı!
Elif Ece Uzun ile Mehmet Tuş boşanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Elif Ece Uzun ile Mehmet Tuş boşanıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0