Survivor Sahra’nın değişimi ağızları açık bıraktırdı!

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran voleybolcu Sahra Işık’ın değişimi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Survivor 2014 ve 2018 yılındaki All Star’da yarışan Sahra Işık’ın yıllar içerisinde geçirdiği değişim hayranları tarafından şaşkınlık oluşturdu. 


Instagram’da 500 bin takipçisiyle dikkat çeken 30 yaşındaki ünlü isim, paylaştığı fotoğraflarla hayranlarının beğenisini topladı. Takipçileri, "Tanımakta çok zorlandım", "Çok güzel olmuşsun" gibi destekleyici yorumlarda bulundu.


2013 yılında Best Model yarışmasına katılarak üçüncülük derecesi elde eden ünlü isim, ülkemizi Malezya’da temsil etmişti. 


Survivor yarışmasında gösterdiği performansla hafızalara kazınan Sahra Işık, 2019 yılında İdris Aybirdi ile mutluluğa imza atmıştı.

Kim Milyoner Olmak İster'de beyin yakan çarpım tablosu sorusu!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'de beyin yakan çarpım tablosu sorusu!
74. Cannes Film Festivali'nde ödüller yerini buldu!

İLİŞKİLİ HABER

74. Cannes Film Festivali'nde ödüller yerini buldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Adanalı 2 yıl önce

Dört gözle survivor Sahra'nın değişimini bekliyordum. Memleketimin en önemli olayı Sahra'nın değişimidir.