Usta şarkıcının orkestrasının yeni şefi belli oldu!

Ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy, uzun yıllardır birlikte çalıştığı İlyas Tetik’in ani vefatıyla zor zamanlar geçirmişti. Ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy’un orkestrasının yeni şefinin kim olacağı merak konusuydu. O isim belli oldu.

Müzik dünyasının sevilen ismi Muazzez Ersoy, orkestra şefi İlyas Tetik ile uzun yıllardır birlikte çalışıyordu. Ancak İlyas Tetik’in ani vefatıyla sarsılan şarkıcı, TRT Müzik’te bayram çekimleri gerçekleştirirken yaşadığı acıyı gizlemeye çalıştı. Ersoy, çekimler boyunca İlyas Tetik’in bestelerine yer vermeye özen gösterdi.

Usta müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybettiİLİŞKİLİ HABERUsta müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti

Muazzez Ersoy, yaşadığı duyguları şu şekilde ifade etti:
“Sevgisiyle ve anısıyla daimi olarak bizlerle yaşayacak değerli üstadımız İlyas Tetik, seni unutmayacağız. Kalbimizde her zaman yerin ve sevgin olacak. Sen bizlerle yaşayacaksın.”

Muazzez Ersoy’un yeni orkestra şefinin ise kemani ve bestekâr Namık Taşpınarlı olduğu bilgisine ulaşıldı.


62 yaşındaki şarkıcı, acı haberin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Acı haberi aldığım andan itibaren kendimde değilim. Ben sadece çok kıymetli ve değerli, üstad bir müzik adamını değil; dostumu, arkadaşımı, abimi kaybettim." notunu düştü.

Ünlü oyuncu İlker Aksum'dan yıllar sonra 'Çarli' itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu İlker Aksum'dan yıllar sonra 'Çarli' itirafı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0