Dünyaca ünlü yıldız futbolcunun balmumu heykeli Türkiye’de!

Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil’in balmumundan yapılmış heykeli Berlin’den İstanbul’a getirildi. Heykel, hayranlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Madame Tassauds Müzesi’nin merkezi İngiltere Londra’da yer almaktadır ve 250 yıllık tarihiyle dünyaca ünlü isimlerin balmumu heykelleri burada sergilenmektedir. İstanbul’daki müzede sergilenen yıldızlar geçidine çok önemli bir isim daha eklendi. 


Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan futbolcu Mesut Özil’in balmumu heykeli Almanya’nın başkenti Berlin’den İstanbul’a getirildi. 


Geçtiğimiz gün fotoğraf çekimi için Samandıra Can Bartu Tesislerine getirilen heykel, 19.07’de ziyarete açıldı.

Balmumu heykelini görmeye giden Özil, fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi ve şu ifadeleri kullandı: "Artık 2. Mesut da Türkiye’ye geldi, İlk Almanya’da görmüştüm, bayağı oluyor. Gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum Türkiye’de olmasından" 

Dünya yıldızının heykeli İspanya’nın Real Madrid takımında forma giyerken yoğun istek üzerine 6 ay içerisinde yapılmış ve ziyaretçilerinin beğenisine sunulmuştu.

Birkan Sokullu'dan radikal karar! İmajı hayranlarını şoke etti...

İLİŞKİLİ HABER

Birkan Sokullu'dan radikal karar! İmajı hayranlarını şoke etti...
Bir gün bile makam koltuğunda oturmadı! Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı yüreklere dokunuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bir gün bile makam koltuğunda oturmadı! Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı yüreklere dokunuyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0