Britney Spears: “Elimde kalan tek şey umut!”

Uzun zamandır babası Jamie Spears’la verdiği hukuk mücadelesini kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, “Vasilik hayallerimi öldürdü. Elimde kalan tek şey umut ve umut öldürülmesi en zor şeydir” ifadelerini kullandı.

Amerikalı dünya yıldızı Britney Spears, 13 yıldır süren vasilik durumu nedeniyle kariyerinin kontrolü babasında olduğu sürece bir daha sahneye çıkmayacağını söyledi.

Hayallerinin öldüğünü vurgulayan Spears, "Babam ne giydiğimi, söylediğimi, yaptığımı veya düşündüğümü kontrol ederken yakın zamanda sahnelere çıkmayacağım" dedi.


Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Britney Spears’ın "Evimin salonundan videolar paylaşmayı Vegas'ta sahnede olmaya tercih ederim" şeklinde konuşması hayranlarını üzdü.


Gerçek şeyler yapmak istediğini vurgulayan Pop müziğinin prensesi "Çok fazla makyajlanıp, tekrar sahnede deneyip deneyip deneyip kendi şarkılarımın remixleriyle gerçek şeyleri yapamamayı kabul etmeyeceğim" diye konuştu.

“VASİLİK HAYALLERİMİ ÖLDÜRDÜ”

Zorlu günler geçiren 39 yaşındaki şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
"Vasilik hayallerimi öldürdü. Elimde kalan tek şey umut ve umut öldürülmesi en zor şeydir"

Bir gün bile makam koltuğunda oturmadı! Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı yüreklere dokunuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bir gün bile makam koltuğunda oturmadı! Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı yüreklere dokunuyor!
Melek Baykal paylaştı! Takipçilerinden destek yağdı...

İLİŞKİLİ HABER

Melek Baykal paylaştı! Takipçilerinden destek yağdı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0