Prens Harry ve eşi Meghan Markle İngiltere’ye gitmeyi düşünüyor!

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmalarıyla tüm dünyanın en çok konuşulan çiftlerinden biri haline geldi. Ünlü çiftin, oğulları Archie ve kızları Lilibet Diana’nın vaftiz töreni için İngiltere’ye gideceği bilgisine ulaşıldı.

Yurt dışı basınında yer alan haberlere göre; Prens Harry ve Meghan Markle çocukları için İngiltere’ye gitmeyi düşünüyor.


2019 yılında ilk çocukları Archie’yi kucaklarına alan çiftin geçtiğimiz aylarda kızları Lilibet Diana dünyaya geldi.


Dört kişilik bir aile olan Prens Harry ve Meghan Markle, ikinci çocukları Lilibet Diana’nın vaftiz töreni için Londra’ya gitmeyi planlıyor.


Hayranlar tarafından büyük bir heyecan uyandıran haber akıllara “Prens Harry ve Meghan Markle İngiltere’ye kalıcı olarak mı dönüyor?” sorusunu getirdi.


İddialara göre; ünlü çift kızları Lilibet Diana’nın vaftiz töreninin Windsor Şatosu’nda olmasını istiyor. Törene Kraliçe’nin katılıp katılmayacağı ise merak konusu haline geldi.


İddialar doğrulanırsa, Meghan Markle, 2020 yılından bu yana ilk kez Londra’ya adımını atacak.

Demet Akalın'dan çok konuşulacak Seda Sayan açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan çok konuşulacak Seda Sayan açıklaması!
İbrahim Tatlıses’ten takdirlik davranış!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses’ten takdirlik davranış!
Sosyal medyayı ayağa kaldıran hesap! Ebru Gündeş'i dinlemek için...

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyayı ayağa kaldıran hesap! Ebru Gündeş'i dinlemek için...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0