Ebru Şallı: “Yemek yiyorum ama kilo almıyorum!”

Hayatında sağlıklı beslenme ve spora ağırlık veren eski model Ebru Şallı, Youtube kanalında gerçekleştirdiği yayınında takipçilerine samimi açıklamalarda bulundu.

Youtube kanalında yaklaşık 60 bin takipçiye sahip olan ünlü Pilates eğitmeni, takipçilerinden gelen soruları cevaplandırdı. Yayın sırasında önüne koyduğu altı kavanoz tatlıyı yiyen Şallı, “Herkes bana '40-45' kilo diyor, öyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

Pilates eğitim videolarıyla birçok spor tutkunun hayatına dokunan Ebru Şallı, her gün spor yapmadığının altını çizdi “Haftanın 4-5 günü spor yapıyorum. Spor hastası değilim.” dedi. 

“53.3 KİLOYUM”

Fit görünümüyle dikkat çeken Ebru Şallı, “Sinirlenmeyin ama ben yemek yiyorum ve kilo almıyorum. Genetikle ilgisi var tabii. Bildiğiniz kadar zayıf değilim, 53.5 kiloyum ve boyum 1.72. Herkes bana '40-45' kilo diyor, öyle bir şey yok.” ifadelerini kullandı ve sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bana hiçbir yerde ‘ekmek ister misiniz?' diye sormuyorlar. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Geçen gün uçakta ‘ekmek ister misiniz? diye sordular. Ben de pideye özendim istedim. Tam üç kez söyledim, resmen pide için yalvardım ama kepekli ekmek getirdiler. 'Ebru ekmek yemez' diye düşünüyorlar. Yanımda sandviç vardı onu yedim.”

“FRANSIZ MUTFAĞINA KADAR DİPLOMALARIM VAR!”

Ünlü isim yemek yapmaya ilgisi olduğunu vurgularken “Yemek yapmayı, yemeyi ve yedirmeyi çok seviyorum. Bütün yemek kurslarına gittim. Dünya mutfağını öğrendim. Osmanlı mutfağından İtalyan, Fransız mutfağına kadar diplomalarım var.” dedi.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı! Alişan'ın gözyaşları...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı! Alişan'ın gözyaşları...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0