Gökhan Tepe: “Geleneklerimizi yaşatarak oğluma örnek olacağım!”

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Gökhan Tepe, oğlu hakkında yaptığı açıklamalarla hayranlarının takdirini kazandı.

25 yıllık müzik kariyerinde “Gel Aşkım”, “Veda Makamı” ve “Yürü Yüreğim” gibi bir döneme damgasını vuran eserlere imza atan Gökhan Tepe, müzik hayatı kadar özel hayatıyla da dikkat çekiyor. 

2016 yılında Aylin Özer ile nikâh masasına oturan şarkıcı Gökhan Tepe’nin Denizhan adında bir oğlu bulunuyor. Sabah Günaydın’a konuşan ünlü isim, oğlu Denizhan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Çocuğunu örf ve adetlere uygun bir şekilde yetiştirmek istediğinin altını çizen Tepe, "Denizhan şu an küçük fakat ileride de nasihat etmek yerine geleneklerimizi yaşatarak ona örnek olmayı tercih eden bir ebeveyn olmak istiyorum. Baba olarak rolümün öneminin farkındayım! Ben nasıl yaşıyorsam onun bilinçaltında da o kalacak ve ileride öyle davranacak büyüklerine ya da sevdiklerine. Mümkün olduğunca çok akrabasını tanısın, memleket köylerinde büyüsün, koştursun, hürmet etsin, hürmet görsün." ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı, konu hakkında şu cümlelere de yer verdi:
"O yeni bir nesle doğdu ama kökleri, izleri ona her yolculuğunda güven versin. Bu konuda komik bir anımız var; dedeler, anneanne, babaanne bir seneye yakın hiç göremediler onu. Tabii çok seviyorlar, Tahsin dedesi hep ellerini öpüyordu görünce. Denizhan da artık dedesini görünce önce elini uzatıyor. Bu çok hoşumuza gitti! Büyüdüğünde de el öpme sırası Denizhan'a gelecek elbette."

Maraşlı’nın Dilara’sı Burcu Karakaya mutluluğa “Evet” dedi!

İLİŞKİLİ HABER

Maraşlı’nın Dilara’sı Burcu Karakaya mutluluğa “Evet” dedi!
Ünlü model Haily Baldwin ve eşi Justin Bieber bebek mi bekliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü model Haily Baldwin ve eşi Justin Bieber bebek mi bekliyor?
Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl’ın konserinde doyasıya eğlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl’ın konserinde doyasıya eğlendi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nazlı 2 yıl önce

O hiç öyle hayalindeki gibi olmuyor şuan bayram ziyareti için gelmwk isteyen akrabaları evde bekleme krizi yaşıyoruz geçen bayrama kadar evimiz misafirle dolup taşardı babaannemiz var diye evlat alışıktı ama büyüdükçe zorlaşıyor