Buse Varol 3. kez anne mi oluyor? İşte şaşırtan açıklama

Eşi Alişan'ın abisi olan Selçuk Tektaş'ın vefatından sonra Buse Varol, sosyal medya hesabından ardı sıra duygusal mesajlar yayınladı. Şarkıcı Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren Buse Varol, üçüncü kez anne olmak istediğini söyledi.

Ünlü modacı Hakan Akkaya'nın 2022 koleksiyonu önceki akşam dev bir defileyle tanıtıldı. Geceye katılan Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol da davetliydi.

Yeni projelerle ekranlara dönmeye hazırlanan Buse Varol, setlerin çocuklu şekilde nasıl gideceğini merak ettiğini söyledi. Alişan'ın kendisini her konuda desteklediğini ayrıca üçüncü kez anne olmak istediğini de belirten Varol, "5-6 sene sonra olacak şekilde düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

2018 yılında nikah masasına oturan ve mutlu evlilikleri süren Alişan-Buse Varol çifti, 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. İkilinin, bebekleri Eliz de geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelmişti.

"ÇOK ÖZLEDİK"

Genç yaşta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selçuk Tektaş'ın acısı milyonları ağlatmıştı. Aile üyelerini sarsan ölüm haberi sonrası Alişan'ın eşi Buse Varol'un paylaşımları ve notları ise yürekleri yaktı. Varol, ınstagramda story olarak şu paylaşımda bulundu:

Taziye sonrası duygularını ifade eden Varol, 2 gün sonra yaptığı paylaşımla bir kez daha takipçilerini duygulandırdı. 

buse varol selçuk tektaş paylaşımı

buse varol selçuk tektaş paylaşımı

BUSE VAROL'UN DAHA ÖNCEKİ PAYLAŞIMLARI

Alişan'ın eşi kayını Selçuk Tektaş'ın vefatı üzerine yaptığı paylaşımlarla takipçilerini ağlatmıştı. Geride iki kız çocuğu bırakan Selçuk Tektaş'ın ailesini bir an bile yalnız bırakmayan Varol, taziye boyu çocuklarla bizzat ilgilendiği öğrenildi. 

buse varolun paylaşımları

buse varolun paylaşımları

AlişanİLİŞKİLİ HABERAlişan'dan yürek parçalayan Selçuk Tektaş paylaşımı: Artık 4 çocuğum var

Buse Varol'da eşi Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'a olan vedasına duygusal sözlere yer vererek yaptı. Varol paylaşımına şu sözlerle başladı:

"Seni hep böyle gülen yüzünle hatırlayacam canım Selçuğum Daha beraber yapacagimiz cok sey vardi 1 ay önce konuşmuştuk temmuzun 20nde 21nde gidecegimiz yeri konusmustuk olmadi be selcugum, burak ammosunu cok ozleyecek seni hic unutmayacak.. en son gun gordum ya seni iyiki sana seni sevdigimi soyleme sansi verdi Allah bana.Bu dünyadaki tanidigim en iyi insan sendin. Hic kalbimi kirmadin, hep senin yerin ayri yengoş derdin. Senin de kalbimdeki yerin çok buyuk ve hic kapanmayacak.ömür boyu bu acı içimizde.. iyiki kardeş oldun bana, iyiki çocuklarımın amcası sen oldun.."

buse varolun paylaşımları

buse varolun paylaşımları

Derya Baykal'dan şaşırtan Ferhan Şensoy itirafı! 'Öleceğini hiç beklemiyordum...'

İLİŞKİLİ HABER

Derya Baykal'dan şaşırtan Ferhan Şensoy itirafı! 'Öleceğini hiç beklemiyordum...'

BİR YORUM YAPIN 8

Ayfer Coşkun 2 yıl önce

Herkesin duygularına saygı duymak gerekir. RABBİM rahmet eylesin. Alişan kardeş acısı zordur başınız sağolsun.

Ayfer Coşkun 2 yıl önce

ALLAH sabır versin rahmet eylesin.

Toplam 1 beğeni

Kemal 2 yıl önce

Eleştiri yapmayın başsağlığı dileyin geçin günah

Toplam 1 beğeni

KARAkDAVUT 2 yıl önce

günlerdir gündemde binlerce insan öldü bu kadar gündem olmadı .yeter artık.

Toplam 3 beğeni

Osmanlı 2 yıl önce

Ailece medya maymunusunuz. Acınızı bile reklam yapacaksınız nerdeyse. Bir insan içi yandı ise eline telefon bile alamaz internete giremez. Ben babamı kaybettiğimde dünyadan koptum. Bunlarsa hala reyting peşinde. Bıktık be alişan eşine aldığın yüzükten arabadan

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun