New York’ta sokaklarında sürpriz "Hadise"

Dünyaca ünlü bir müzik platformu tarafından oluşturulan projede Hadise’de listeye girmeyi başardı. Platform, listeye girenlerin fotoğraflarını New York Times meydanındaki binalara yansıttı.

Türkiye’nin sevilen isimlerinden biri olan Hadise, büyük bir başarıya imza attı. Amerika’nın popüler şehri New York’da yer alan Times Meydanında Hadise rüzgârı esti. New York Times Meydanı’nda bulunan reklam panolarında ünlü şarkıcının fotoğrafları yer aldı.

Tüm dünyada bilinen bir müzik platformu tarafından oluşturulan proje kapsamında Hadise, yurtdışındaki hayranlarına da ulaşma fırsatı yakaladı.

35 yaşındaki güzel şarkıcı, New York Times Meydanındaki fotoğrafını alıntılayarak, sevincini takipçileriyle paylaştı. Hayranları tarafından takdir edilen Hadise, başarısıyla alkış topladı.

Ünlü oyuncu Arzu Gamze Kılınç İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Arzu Gamze Kılınç İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi!
Genç müzisyen Peet Montzingo annesini çileden çıkardı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç müzisyen Peet Montzingo annesini çileden çıkardı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0