Murat Yıldırım, eşi Iman Elbani tatil için soluğu Marakeş’te aldı!

Oyuncu Murat Yıldırım ve 2008 Fas Güzeli İman Elbani 2017’e mutluluklarını evlilikle taçlandırmıştı. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun zamandır ülkesine gidemeyen Iman Elbani, kurban bayramının gelişiyle eşi Murat Yıldırım ile Fas’a gitti.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, başarılı iki sezona imza atan Ramo dizisinin ardından yeni sezonda “Aziz” isimli diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağı bilgisine ulaşıldı. Setten önce eşi Iman Elbani ile soluğu Fas’ta alan 42 yaşındaki yetenekli oyuncu tatilin tadını çıkarıyor.

Fas’ın Marakeş şehrinde tatil yapan çift, keyifli anlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi. 

Eşi Iman Elbani ile karesini Instagram hesabından paylaşan Murat Yıldırım, fotoğrafa “İyi Bayramlar” notunu düştü.

Çiftin mutluluk pozlarına hayranlar tarafından binlerce yorum ve beğeni geldi. Memleketinde ailesini ziyaret eden Iman Elbani’nin sevinçli halleri gözlerden kaçmadı.

Dilan Çiçek Deniz’den çok konuşulan Kapadokya pozları!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz’den çok konuşulan Kapadokya pozları!
Şırnak'ta çekilen Nuh'un Gemisi Cudi' ilk kez TRT'de yayınlanacak!

İLİŞKİLİ HABER

Şırnak'ta çekilen Nuh'un Gemisi Cudi' ilk kez TRT'de yayınlanacak!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0