Nilüfer koronavirüse yakalanan kızının zorlu sürecini anlattı!

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı’nın doğum gününde koronavirüs’e yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı kızının yaşadığı zorlukları anlattı.

Ünlü şarkıcı Nilüfer, 21 yaşına giren kızı Ayşe Nazlı’nın koronavirüs’e yakalandığını açıkladı. 66 yaşındaki sanatçı, kızının 21’inci doğum gününde üzücü haberi Instagram hesabından duyurdu.

Türkiye’nin en değerli sanatçılarından biri olan Nilüfer, Ayşe Nazlı’nın doğum gününde maskeyle şarkı söyledi. Kızının pasta üflediği anları sosyal medya hesabında paylaşan şarkıcı, "Kızım kovit oldu. Veeee onun bugün doğum günü tam 21 oldu. Çok mutlu ol bir tanem kızım. Beni merak edenlere ben iyiyim. Çok yakında yaşadıklarımızla ilgili bir video koyacağım. Maskeyle şarkı söylemek bu kadar oluyor" ifadelerini kullandı. Nilüfer kızıyla yaşadıkları o zorlu günleri anlattı. Kendisinin iki doz aşı yaptırdığı için yakalanmadığını ifade eden Nilüfer, kızıyla aynı odada kaldığını ve bir an olsun onu yalnız bırakmak istemediğini söyledi. Hafifi semptomlarla virüsü atlatan kızının 7 gün sonra 2. teste negatif çıkmasıyla rahatladıklarını açıkladı. 

Nilüfer’e hayranları ve dostlarından geçmiş olsun dilekleri geldi. 

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'a sitem etti!

İLİŞKİLİ HABER

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'a sitem etti!
Sedef Avcı sahildeki kalabalığa isyan etti!

İLİŞKİLİ HABER

Sedef Avcı sahildeki kalabalığa isyan etti!
Lerzan Mutlu Selçuk Tektaş'ın vefatıyla gündeme gelen ünlülere tepki gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Lerzan Mutlu Selçuk Tektaş'ın vefatıyla gündeme gelen ünlülere tepki gösterdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0