Yavuz Bingöl: "Dede olmak bambaşka bir duygu!"

Halk müziğinin usta ismi Yavuz Bingöl, kızı, damadı ve torunu Aslan’la Ayvalık’ta tatilin tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz yıl dede olma sevincini yaşayan ünlü isim, “Dedeliği kelimelerle ifade edemiyorum, tarifi olmayan bir duygu” dedi.

Sabah’a konuşan Yavuz Bingöl, dede olmanın bambaşka bir duygu olduğunu vurguladı ve torunu Aslan hakkında açıklamalarda bulundu.

Başarılı müzik hayatının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken ünlü şarkıcı, pandemi nedeniyle torununu 3 ay göremediğini vurguladı ve "Pandemi yüzünden biraz gecikmeli kavuştuk. 3 aylık olana kadar göremedim. Kötü bir duyguydu. Pandemi hepimizi çok olumsuz etkiledi. Telefondan görüntülü konuşmak dışında kucağıma alamamıştım. İlk kucağıma aldığım andaki duygularım da tarifsiz. Yaşaması gerekiyor insanın." dedi.

56 yaşındaki sanatçı sözlerine şu şekilde devam etti:
"Dede olmak bambaşka bir duygu... Kelimelerle ifade edemiyorum. Dede olunca hayatım tabii olumlu yönde değişti. En ufak örnek; canımı sıkan bir olay olduğunda Aslan'ı düşünmek ya da onunla vakit geçirmek beni rahatlatıyor. Allah nasip ederse bir de kız torunum olsun isterim tabii. Kısmet."

Torununun müziğe ilgisi olduğunu söyleyen Bingöl, "Çocuk yetiştirirken aile yönlendirmesini doğru bulmuyorum. Çok tasvip etmiyorum. Kendi çocukluğumdan da biliyorum. Başka bir şeye yeteneği varsa çocuğun, o ortaya çıkmayabiliyor çünkü. Çocuğun yeteneğine göre bir yaklaşım çok önemli. Aslan'ın müziğe ilgisi çok. Kulağı çok iyi. Ritim duygusunun da kuvvetli olduğunu hissedebiliyorum." ifadelerini kullandı.

MFÖ'den 20 yıl sonra yeniden bir arada paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

MFÖ'den 20 yıl sonra yeniden bir arada paylaşımı!
Jay-Z ve Kanye West yıllar sonra bir araya geldi! Dargın rap şarkıcıları düet yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Jay-Z ve Kanye West yıllar sonra bir araya geldi! Dargın rap şarkıcıları düet yaptı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0