Sertab Erener'den hayranlarına uyarı: Maskelerinizi çıkartmayın...

Şarkıcı Sertab Erener, Çeşme'de konser verdi. Erener, Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde Çeşme Amfi Tiyatro'da hayranlarıyla buluştu. Örnek bir davranışa imza atan Erener, dinleyicilerden maskelerini çıkarmamaları konusunda söz vermelerini istedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Büyük ilgi gören konserde ufak bir konuşma yapan Sertab Erener, şu ifadeleri kullandı: 

"Bu yıl benim beşinci konserim ve birkaç gün önce yaşadığım heyecanı tarif etmem imkansız. İnsan 30 yıldır şarkı söylüyor olsa bile onun üzerine çalışmayınca kimliğini unutuyor ama bugün kendimizdeyiz. Ben kendimi en son elimde bez, evi siliyor olarak bırakmıştım. O yüzden şükürler olsun ki sizlerle birlikteyiz. Konser boyunca kendinizi koruyun, maskelerinizi ne olur çıkarmayın. Sizi çok özledim."

sertab erener

sertab erener

Erener, Covid-19 salgını sürecinde hazırladığı, eski şarkılarının yeni düzenlemelerini de içeren yeni albümü "Hem Dem Yeşil"den parçaların da yer aldığı repertuvarıyla dinleyicilere unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. 

Konser bitiminde dinleyicilere seslenen güzel şarkıcı şu ifadelerde bulundu:

"Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Salgın henüz bitmedi. Çöp toplayanların bir derdi var. Ne olur elinizdeki çöpü, maskelerinizi, şişenizi küçük bir torbaya alıp buradan tertemiz ayrılırsanız çok mutlu olurum. Bu akşam bir şaşırsınlar." 

 

 

Aslıhan Güner güzelliğini kimden aldığı belli oldu! Annesiyle olan paylaşımı...

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner güzelliğini kimden aldığı belli oldu! Annesiyle olan paylaşımı...

BİR YORUM YAPIN 1

celal 2 yıl önce

Sevmem kendisini ama çooook takdir ettim. Çok şık bir davranış.