Sesini kaybeden arabeskin efsane ismi Tüdanya'nın içler acısı son hali!

80'li yılların son dönemlerine damga vuran güçlü ses Tüdanya, gırtlak kanserine yakalanmıştı. Tedavi sürecinde Demet Akalın'ın yardım ettiği Tüdanya, ortaya çıtı. Bir dönem adından söz ettiren ünlü şarkıcının hali hayranlarını üzdü.

Gırtlak kanserine yakalanan ve bu yüzden sesini kaybeden Tüdanya, ilk kez görüntülendi. Tedavisine devam edilen arabeskin yıldız ismi Tüdanya'nın içler acısı hali sevenlerini üzdü.

tüdanyanın son ahli

tüdanyanın son ahli


DEMET AKALIN'DAN YARDIM ELİ!

Şarkıcı Demet Akalın, şarkılarıyla büyüdüğü Tüdanya'ya destek olmak için harekete geçti. Sesini kaybeden bir zamanların popüler ismi Tüdanya, hastalandığından beridir maddi zorluklarla da uğraşıyor. Akalın, Tüdanya'nın yanında olmak için maddi yardım için harekete geçti. Onur Akay bu haberi sosyal medyadan  şu sözlerle aktardı:

"Az önce hem Demet Akalın'la hem de ortak arkadaşımız Zühre Gülşen aracılığı ile Tüdanya ile konuştum. Güzel yürekli Demet Akalın Tüdanya'ya maddi olarak yardım etti ve manevi olarak da onu çok mutlu etti. Tüdanya ise maddi yardımı, Demet'e en güzel bestelerinden birini vererek kabul etti. İnşallah arabesk okumak isteyen yorumcularımız da Tüdanya'nın bestelerinden albümlerini alırlar ve sanatçılarımız ona özel bir gece düzenler."

arabesk müziğin güçlü sesi tüdanya

arabesk müziğin güçlü sesi tüdanya

ARABESKİN EFSANE İSMİ SESİNİ KAYBETTİ!

60 yaşındaki şarkıcı Tüdanya'nın yaşadığı zorlu hayatı Onur Akay paylaştı. Hürriyet'te yer alan habere göre Akay, sosyal medya hesabından 1 sene önce kalp krizi geçiren Tüdanya'nın şimdilerde ise gırtlak kanseri tedavisi gördüğünü söyledi.

Akay, tedavi sırasında ünlü şarkıcının sesini kaybettiğini şu sözlerle duyurdu:

"Bir döneme milyonlarca satan albümleri ve sahne programları ile damga vuran arabesk şarkıcısı Tüdanya, maalesef gırtlak kanseri oldu ve gırtlağı alındı. 5 aydır Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yatan Tüdanya, artık konuşamıyor ve maalesef tek geçim kaynağı olan sesini de kaybetti. Bir şarkıcının yaşayacağı en acı olayı yaşayan Tüdanya, bu durumunu herkesten saklıyor, maddi zorluklar içinde ve ağır psikolojik ilaçlar kullanıyor. Ona mutlaka yardım eli uzatılması, sanatçı dostlarının yardım konseri düzenleyerek onun için sahneye çıkması ve Tüdanya'ya acil moral verilmesi gerekiyor. Allah yardımcısı olsun, şifa versin inşallah."

Dizilerde en çok kazanan oyuncular açıklandı! Rakamlar dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Dizilerde en çok kazanan oyuncular açıklandı! Rakamlar dudak uçuklattı
Alişan'dan yürekleri dağlayan Selçuk Tektaş paylaşımları!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan yürekleri dağlayan Selçuk Tektaş paylaşımları!

BİR YORUM YAPIN 11

Aaaaa 2 yıl önce

Rabbıne ısyan edenede allah sifa versin dıyorsunuz soyledıgı arabexler çok mu ıyı bırsey

Nevzat 2 yıl önce

İşte sanatçı kısmı çok paralar kazanır ama ne hikmetse sigortasını yaptırmaz sonu da hüsran ,sigortası olsaydı kimseye minnet etmezdi.

Toplam 5 beğeni

misafir-izmir 2 yıl önce

Geçmiş olsun Tudanya hanım. Rabbim acil şifa versin , maddi-manevi sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah.

Toplam 7 beğeni

Ayşe 2 yıl önce

Düğünde ne gerek zaten birlikte karı koca gibi yaşamıyorlarmı ?

Toplam 2 beğeni

Okur 2 yıl önce

Hah hah hah

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun