Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, moda reklamı için kamera karşısına geçti!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, bir moda markasının kampanyası için kameraların karşısına geçti. Kanadalı pop şarkıcısı, verdiği pozlarla hayranlarının beğenisini kazandı.

Lüks moda markası Balenciaga, yeni reklam kampanyası için ünlü isimlerin yolunu tuttu. Awar Adhiero Odhiang, Isabelle Weldon Herouard, Litay Marcus, Anania Orgeas, Minttu Vesala gibi birçok ünlü isimle bir araya gelen markanın reklam kampanyasında Fransız oyuncu Isabelle Huppert de yer aldı.

Los Angeles’te gerçekleşen çekimlerde sürpriz bir isim daha yer aldı. Müzik dünyasının popüler isimlerinden biri olan Justin Bieber, Balenciaga’nın reklam kampanyası için kameralara poz verdi. 

Dünyaca ünlü yıldız Le Cagole adlı neo klasik çanta ve büyük beden monttan oluşan kombinle kamera karşısına geçerken, hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. Bieber’ın fotoğraflarını Katy Grannan’ın çektiği öğrenildi.

Suna Selen'den Münir Özkul açıklaması: Büyük saygım var

İLİŞKİLİ HABER

Suna Selen'den Münir Özkul açıklaması: Büyük saygım var
Türk sinema tarihinin güzellerinden Filiz Akın kişisel gelişim kitabı çıkarıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Türk sinema tarihinin güzellerinden Filiz Akın kişisel gelişim kitabı çıkarıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Fatih 2 yıl önce

şişi