Ünlü oyuncunun çocukluk yıllarına ait fotoğrafı hayranlarını şaşırttı!

Ünlü oyuncu Menderes Samancı’nın çocukluk yıllarında çekildiği fotoğrafı sevenlerini şaşırttı. Adana sokaklarında ayakkabı boyacılığı yaparken çekilen fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Adanalı ünlü oyuncu Menderes Samancılar, 1974 yılından beri sinema ve dizi sektöründe canlandırdığı rollerle Türkiye’nin en sevilen oyuncularından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Oyunculuğa adım atmadan önce çocukluk yıllarında ayakkabı boyacılığı yapan Samancıların çektirdiği fotoğraf, bir kebapçının duvarında yer alıyor. Ünlü ismin hem ayakkabı boyacılığı yaparken hem de günümüzde çektirdiği iki fotoğrafın kebapçının duvarını süslediği, müşterilerin gözünden kaçmadı.

Sevenleri, fotoğrafa yoğun ilgi gösterirken fotoğrafı görmek için kebapçıya gidenler oldu. 

File'nin sultanları Çin'i devirdi! Herkes milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u konuşuyor

İLİŞKİLİ HABER

File'nin sultanları Çin'i devirdi! Herkes milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u konuşuyor
Barbaroslar'ın İzabel'i hastalandı! Pelin Akil hastanede...

İLİŞKİLİ HABER

Barbaroslar'ın İzabel'i hastalandı! Pelin Akil hastanede...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0