Hakkı Bulut’un iddialarına Reynmen’den şoke eden cevap!

Arabesk müziğin usta isimlerinden Hakkı Bulut, 35 yıl önce yaptığı “Kızlar” isimli şarkısının müziğini Reynmen’in çaldığını iddia etmişti. Sessizliğini koruyan Reynmen, konu hakkında ilk kez konuştu.

Usta sanatçı Hakkı Bulut, 1986 yılında piyasaya sürdüğü "Nazlım" albümünde yer alan bir şarkısının müzik dünyasında Reynmen ismiyle bilinen Yusuf Aktaş tarafından izinsiz kullanıldığını ileri sürmüştü. Akşam’a konuşan Hakkı Bulut, Reynmen’e sitem ederek özür dilese de çok geç ifadelerini kullanmıştı.

Hakkı BulutİLİŞKİLİ HABERHakkı Bulut'tan ünlü fenomen Reynmen hakkında şoke eden iddia: Şarkımı çaldı

Gündeme bomba gibi düşen çalıntı şarkı iddiası hakkında Reynmen’den hiçbir açıklama gelmemesi dikkat çekerken; Show TV muhabiri konu hakkında ünlü isme ulaştı. 

Ünlü isim, muhabirle yazışmalarını Twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Reynmen’in muhabire, "Memleket daha önemli sorunlar var hanımefendi lütfen onlarla ilgilenin" ifadelerini kullanması dikkat çekti. Ardından 25 yaşındaki ünlü isim "Reynmen Bey..mmm" şeklinde paylaşım yaptı.

Daha sonra ünlü fenomen ve şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yaparak Hakkı Bulut’a zeytin dalı uzattı. Instagram hesabından bir takipçisinin Hakkı Bulut hakkında soru yöneltmesi üzerine Reynmen "Hakkı Bulut Can" diyerek eliyle kalp işareti yaptığı bir fotoğrafını paylaştı.

Serdar Ortaç’tan eski eşi Chloe’ye ağır sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç’tan eski eşi Chloe’ye ağır sözler!
MasterChef yarışmacısı Oktay Uğur'un teri hamuruna damladı

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef yarışmacısı Oktay Uğur'un teri hamuruna damladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Memleket 2 yıl önce

En sonunda doğru bir laf söylemiş, memlekette daha önemli sorunlar var ve muhabirlerin işi sadece şebeklik...