Ünlülerden aşıya destek! Şahan Gökbakar aşı olmayanlara sitem etti

Salgından kurtulmak için tek çarenin aşı olduğunu vurgulayan ünlü isimler sosyal medya hesaplarından tek tek aşı olun çağrısında bulundu. İşte ünlülerin sosyal medya hesabından aşı çağrıları...

Vaka sayılarının patlayıp gitmesi nedeniyle isyan eden ünlü isimlerden biri olan Şahan Gökbakar, takipçilerine aşı çağrısında bulundu. Gökbakar,

"Günlük 20BİN vakayı yakaladık sonunda...Çok güzel gidiyoruz. Aşı falan olmadan, ayni şekilde itiş tepiş, öpüş kokuş, maskesiz mesafesiz devam...Haydi el ele verelim ve Delta varyant rekoru kıralım...10 gün icinde 40 BİNlere yüruyelim. Var mısınız? Bence yapabiliriz..." açıklamasını yaptı.

BEYAZIT ÖZTÜRK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, resmi sosyal medya hesabından ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün yaptığı aşı çağrısını paylaştı. Yayınladığı videoda Öztürk, "Hiçbirimizin yapısı birbirimizden ayrı kalmaya, hayatı kısıtlamalarla yaşamaya uygun değil. Bugünleri bir daha yaşamamak için aslında yapmamız gereken şey çok basit. Normalleşmek için bilime ve aşıya güvenin" dedi.

SEVCAN ORHAN

Ayrıca Koca, Türk halk müziği sanatçısı Sevcan Orhan'ın "Aşılar uygulanmaya başladığından beri hastaneye yatış ve can kaybı oranı ne kadar azaldı farkında mısınız? Herkes aşı olduğunda bizi çok daha güzel günler karşılayacak. Lütfen, siz de aşınızı olun" dediği videosunu da paylaştı.

CELİL NALÇAKAN

ATV'de yayınlanan 'Kardeşlerim' dizisinin Akif'i Celil Nalçakan, kendi resmi hesabından yaptığı paylaşımla aşısını olmayanlarla bir arada bulunmayacağını söyledi. Nalçakan, koronavirüsün 2. doz aşı olmayanlarla tokalaşmayacağını, beraber fotoğraf çektirmeyeceğini, aynı set ortamında dahi bulunmayacağını ve aynı sahnede şarkı söylemeyeceğini dile getirdi.

ATA DEMİRER 

49 yaşındaki ünlü komedyen Ata Demirer, takipçilerine sosyal medya hesabından aşı çağrısında bulundu.

“Aşı olun sevgili dostlar!” diyen Demirer, “Salgının ilk zamanlarında aşı çok uzak bir umuttu hatırlayın! Sonra geldi yetişti ama neden olmuyorsunuz ki?” diye soru yöneltti. Demirer, “Aşı olduğu için kurtulan, evinde nezle gibi 5 günde geçiren 80 yaşında tanıdığım var. Daha ne demeli? Haydi aşı olun. Zaman kıymetli” notunu düştüğü paylaşımla salgına dikkat çekti.

Genç şarkıcı Arda Han'ın lüks aracı yüzünden 160 bin TL'lik ceza yedi!

İLİŞKİLİ HABER

Genç şarkıcı Arda Han'ın lüks aracı yüzünden 160 bin TL'lik ceza yedi!

BİR YORUM YAPIN 0