Bodrum'daki lahmacun fiyatına İbrahim Tatlıses'ten sert tepki!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, bayilerde 15 TL'den satılan lahmacunun pahalı bulunmasına sosyal medyadan isyan etti.

Bodrum'da yüksekliği nedeniyle sık sık gündem olan lahmacun fiyatı polemiğine usta sanatçı  İbrahim Tatlıses de katıldı. Tatlıses, kendisine ait Twitter hesabından yaptığı açıklamada, lahmacunlarının tane fiyatını pahalı bulanlara tepki gösterdi.  Lahmacunlarının tane fiyatının 15 lira olduğunu belirten Tatlıses, satmamaları durumunda bayilere de lahmacun göndermeyeceklerini belirterek, şunları söyledi: 

Lahmacun, Bodrum'da 15 TL'dir. Yiyene de, yemeyene de teşekkürler. Bayiler satmazsa bayilere de lahmacun göndermeyeceğim. Durum budur ve bundan ibarettir. 10 TL'ye lahmacun mu olur? Bu nasıl çarşı, bu nasıl pazar?

Ünlü isimler orman yangınlarını önlemek için çağrıda bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimler orman yangınlarını önlemek için çağrıda bulundu!
6 aylık hamile olan şarkıcı Bengü, ikinci doz koronavirüs aşısını oldu!

İLİŞKİLİ HABER

6 aylık hamile olan şarkıcı Bengü, ikinci doz koronavirüs aşısını oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

Derin kaya 2 yıl önce

Temiz bir lahmacun yemek istiyorsan evet doğru söylüyor etin fiyatından sebzelerin fiyatı işçi giderleri kira vergiler bunların yüksek olduğunu farkında degil isiniz 20 bin 30 bin hesaplar ödeniyor lahmacun 15 çok normal farkındaysanız bodrum diyor herhangi bir ilin köşe sindeki bir yerle karıştırmayın

Hasan 2 yıl önce

Ben evde yarım kilo kıymayla 20-30 lahmacun yaptırıyorum hanıma. Şahane oluyor . Şİmdi döküm lahmacun tavası çıkmış mutfak ocağının üstünde bile yapılıyor fırına gerek yok.Kıymanın kilosu burada 60 lira. 20 taneden hesap etsen 3 liraya gelir tanesi,unu,sebzesi,ateşi desen 5 liraya gelir. Oturun evinizde yapın ,paranız cebinizde kalsın ,ne yediğinizi de bilin. Yine tatlıses insaflıymış otellerde isteseniz 50 liraya satarlar.İçinde 10 grm. kıyma yok gerisi ot.

Memoli 2 yıl önce

Bodrum gibi bir yerde bu fiyata normal bence. Asgari ücret liye göre yüksek miş. Hangi askeri ücretli Bodrum'da tatile gider.

Memoli 2 yıl önce

Bodrum gibi bir yerde bu fiyata normal bence

vatandaş 2 yıl önce

gözünü.toprak.doyursun.amele.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun